Xiaomi Redmi 6'nın Tanıtılmasına 1 Gün Kala Şirket Tarafından Görselleri Paylaşıldı

25
11
10
7
5
Xiaomi’nin uzun bir süredir beklenen akıllı telefonu Redmi 6’nın tasarımı, resmi olarak yayınlanan görsel ile karşımıza çıktı. Her ne kadar bu tasarım detayları kendisini tam anlamıyla göstermemiş olsa da bazı önemli ipuçları veriyor.

Xiaomi, ülkemizde ki en iyi fiyat performans ürünlerini sunan önemli markalar arasında geliyor. Özellikle Mi 6 ile kamera konusunda kullanıcılarını kendisine hayran bırakan telefon, rakiplerine nazaran oldukça uygun bir fiyat ile satışa sunulmuştu. Bilhassa portre modu bizleri mest etti desek yalan olmaz. Geçen zaman ile birlikte markanın birbirinden çok ilgi çeken diğer modellerine de tanık olduk. Bu modeller arasında son konuşulanlardan birisi de Xaomi Redmi 6 oldu. 12 Haziran’da resmi olarak tanıtılacak olan telefonun ön yüzü kısmen ortaya çıktı bile. Şirket başkanı Lin Bin tarafından yayınlanan bir görsel, tanıtıma bir gün kala heyecanı artırdı.

 

Söz konusu bu görsele baktığımız zaman ekran kasa oranı konusunda memnun edici bir çalışma ortaya çıkmış diyebiliriz. Ayrıca görünen bu ön yüz, bizlere LG G6’yı da anımsatmadı desek yalan olur.  Yine bu konuyla ilgili olarak, cihazın ön kısmında fiziksel bir tuş ya da parmak izi okuyucusu taşımadığını belirtelim. Muhtemelen bu donanımlar telefonun arka kısmında yer alacak.

Xiaomi Redmi 6’nın teknik özellikleri ise oldukça makul görünüyor. Qualcomm Snapdragon 625 işlemci ile birlikte 2GB, 3GB veya 4GB RAM’e sahip olacak telefonun 16GB, 32GB ve 64GB dahili depolama seçenekleri sunması bekleniyor. Yeni ürünün iki farklı konfigürasyon ile satılması ise yine ihtimaller arasında. 3900 mAh batarya kapasitesi ile güç konusundaki beklentileri rahatlıkla karşılayabilecek cihazın 5,84inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü 19:9 ölçekli bir ekranı olacak. Diğer teknik detayların 12 Haziran’da yapılacak etkinlik ile tamamen kesinleşmesi beklenirken, Redmi 6A ,Redmi 6 Pro ve 6 Pro Plus‘ın bu etkinlikte tanıtılması kuvvetle muhtemel.

25
11
10
7
5
Emoji İle Tepki Ver
25
11
10
7
5