Redmi Note 8, Redmi 8, Redmi 8A ve Redmi 7A Modelleri İçin MIUI 11 Beta Testi Başladı

13
5
4
3
1
Xiaomi, kullanıcılarını güncelleştirme performansı ile sevindirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz ay duyurduğu MIUI 11’i çeşitli üst düzey modellerine getiren şirket, Redmi Note 8, Redmi 8, Redmi 8A ve Redmi 7 modelleri için beta test programını başlattı.

Xiaomi, MIUI 11’i geçtiğimiz ay Hindistan’daki Redmi Note 8 ve Redmi Note 8 Pro ile birlikte duyurmuş, ayrıca çeşitli modelleri için dört aşamalı güncelleme programını başlatmıştı. Çinli akıllı telefon üreticisi, Redmi K20 Pro, Redmi K20, POCO F1, Redmi Note 7 Pro, Redmi 7 ve Redmi Y3 modellerine zaten MIUI 11 global beta sürümünü dağıtmaya başlamıştı. Xiaomi, şimdi bu yeni MIUI 11 güncellemesini alacak cihaz skalasını genişletecek hamleler yapıyor.

miui 11

Xiaomi, güncelleme konusunda kullanıcılarını en çok mutlu eden telefon üreticilerinden birisi konumunda yer alıyor. Şirket, kullanıcılarını genel olarak son çıkan MIUI sürümünün beta test aşamasına dahil etme geleneğini sürdürüyor. Çinli şirket, şimdi de Redmi Note 8, Redmi 8, Redmi 8A ve Redmi 7A kullanıcılarını sevindirecek bir şekilde bu modelleri beta test programına dahil etti. Beta testinin bir parçası olmak için ise Xiaomi’nin sitesine girerek kayıt yaptırmanız gerekiyor.

MIUI 11’in global beta testine sınırlı sayıdaki tüm kullanıcılar katılabilir. Beta programına katılacak olan kullanıcılardan istenen bir şey ise kullanıcıların anlık mesajlaşma uygulaması olan Telegram’ı kurmaları ve ortaya çıkan hataları anlık olarak test ekibiyle paylaşmaları. Ayrıca test ekibi teste katılan kullanıcılar için yine Telegram’da bir grup kurdu ve tüm katılımcıları bu gruba ekliyor.

Beta testine katılmak için son tarih 11 Kasım

Redmi Note 8, Redmi 8, Redmi 8A ve Redmi 7A modellerine sahip olan kullanıcıların MIUI 11’in beta test programına katılmaları için son tarih 11 Kasım. Xiaomi, MIUI 11’in global test programına katılmaya hak kazanan kişileri başvuru sırasına göre değerlendirecek ve programa dahil edecek. Eğer yukarda bahsedilen Xiaomi modellerinden birisine sahipseniz ve MIUI 11’in beta test programına katılmak istiyorsanız buradan formu doldurabilirsiniz.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/297470/xiaomi-miui-11-beta-testing-redmi-note-8-redmi-8-redmi-8a.html
13
5
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
13
5
4
3
1