Xiaomi'nin Türkiye'de Açacağı Mağazaların Yerleri Belli Oldu!

383
26
22
17
16
Son yılların en hızlı değer kazanan tüketici elektroniği şirketi Çin merkezli Xiaomi, Türkiye pazarındaki hakimiyetini arttırmak için mağazalar açacak. İstanbul’da açılacak iki mağaza ile başlayacak çalışmaların devamı da gelecek. Peki ilk mağazalar nerelerde olacak?

Çin merkezli Xiaomi, dünyanın en büyük 4. akıllı telefon üreticisi, tüketici elektroniği konusunda günümüzün en aktif şirketlerinden birisi. Akıllı telefon dışında pek çok sınıfta ürün çıkartan şirketin bir elektrikli bisikleti bile var. Uzun süren bekleyişin ardından Türkiye pazarına da giriş yapan firma, yakında sadece kendi ürünlerini satacağı mağazalar da açacak. 

İstanbul’da açılması planlanan iki Mi Store, firmanın Türkiye pazarına girişinin bir sembolü olacaklar. Mağazalardan birisi Vadi İstanbul, diğeri de Forum İstanbul’a açılıyor. Türkçe yayın yapan Xiaomi Reports sitesine göre şu anda sadece Vadi İstanbul’daki mağazanın yapım aşamasında olduğuna dair bir kanıt var. 

Vadi İstanbul’daki Mi Store mağazasının yapım aşamasında olduğuna dair fotoğraf:

Ana akım üreticiler arasında dahil olmak üzere olan Xiaomi, buna rağmen fiyat politikasında herhangi bir değişiklik yapmadı. Apple ve Samsung gibi üreticilerin fiyatları düşünüldiğünde Xiaomi’nin ülkemizde resmi şekilde faaliyet göstermesi oldukça sevindirici. 

Bu arada, Xiaomi’nin son amiral gemisi Mi 8’i incelediğimiz videomuzu da aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://xiaomireports.com/turkiyedeki-ilk-mi-store-cok-yakinda-aciliyor/11300/
383
26
22
17
16
Emoji İle Tepki Ver
383
26
22
17
16