Yabancı Bir Yaşamla Neden Hala Karşılaşmadığımızı Açıklayan Ürkütücü Teori!

149
25
16
14
11
Rus fizikçi Alexander Berezin, uzaylılarla neden hala karşılaşmadığımızı açıklayan rahatsız edici bir teori ortaya attı. Buna göre yıldızlararası seyahat ve kolonileşme yeteneğine sahip her medeniyet, diğer medeniyetleri yok edecek.

Evrende yalnız mıyız? Yoksa henüz varlığını bilmediğimiz farklı yaşam formları bulunuyor mu? Resmi açıklamalara göre henüz uzaylı bir yaşamı gözlemleme fırsatımız olmadı. Toplumun büyük bir çoğunluğu ise yabancı yaşamların var olduğunu, onlarla temas kurulduğunu fakat hükumetlerin bunu vatandaşlardan sakladığını düşünüyor.

Ulusal Elektronik Teknolojileri Araştırma Üniversitesi'nde bir fizikçi olan Rus Alexander Berezin, neden hala uzaylı bir yaşam formu ile karşılaşmadığımız sorunu cevaplayacak bir teoride bulundu. Berezin’e göre yıldızlararası kolonileşme teknolojisine ulaşan medeniyetler, diğer medeniyetleri kaçınılmaz olarak yok edecektir.

Berezin bu teorisini bina inşa etmek için karınca yuvalarını ve dolayısı ile karıncaları yok eden insanlarla örneklendiriyor. Yüksek teknoloji sahibi medeniyetler, kendilerine göre karınca sayılabilecek medeniyetleri yeni koloniler kurmak ya da kaynaklarını ele geçirmek için yok edecekler.

Berezin’e göre insanoğlunun uzaylılarla karşılaşmamasının daha da önemlisi yok olmamasının en önemli nedeni ‘karınca’ olma evresinden çoktan çıkmış olması. Eğer Berezin’in teorisi doğruysa insanoğlu, gelecekte sayısız uzaylı medeniyetinin sonunu getirebilir. Bunlar size uzak ihtimal gibi geliyorsa birkaç yıl içinde insan oğlunun farklı bir gezegene ayak basacağını ve orada kalıcı bir koloni kurmak için çalışmalara başlayacağını hatırlatalım.

Kaynak : https://www.indy100.com/article/a-scientist-has-a-disturbing-theory-why-we-havent-met-aliens-yet-8382286
149
25
16
14
11
Emoji İle Tepki Ver
149
25
16
14
11