Yahoo Mail Android GO Kullanıcıları ile Buluşuyor!

5
1
1
0
0
Orta ve alt segment akıllı telefonların kullanımını kolaylaştırmak için çalışamalar yapan Google'a Yahoo'dan destek geldi. Artık Yahoo Mail, Android GO içerisinde yerini alacak.

Daha önce tanıtılan Android’in hafif sürümü Android GO, düşük bütçeli ve alt sınıf özellikli akıllı telefonlar için oldukça ideal bir yazılımdı. Daha sonra, Google Play Store üzerinden 1GB RAM ya da daha azına sahip telefonlara yönelik olarak özel bir uygulama koleksiyonu kullanıma açılmıştı. Android GO kullanıcılarının diğer güçlü akıllı telefon sahiplerinde bulunan uygulamaları yükleyebilmelerine olanak sağlayan bu koleksiyona şimdi tanıdık bir yüz daha eklendi: Yahoo Mail.

yahoo mail giriş

Android GO kullanıcıları için mağazaya eklenen Yahoo Mail uygulamasında bulunan özelliklerin birçoğunu mobil tarayıcı sürümünde de kullanmaya olanak sağlıyor. Yani tıpkı telefonunuza Yahoo uygulamasını yüklemiş gibi rahatlıkla yönetebiliyor ve kullanabiliyorsunuz. Yeni tarayıcı e-posta sayfasının özellikleri ise şöyle;

  • Yahoo Mail kutusunda kaydırma özelliği.
  • Açık ve koyu arka plan temalarına sahip olan özelleştirilebilir arayüzler.
  • E-Postaların daha kolay düzenlenmesini sağlayan, klasörlerin yönetimini kolaylaştıran kenar çubuğu.
  • Daha fazla e-postayı görüntülemek için “sonraki” butonuna dokunmadan mailleri sürekli olarak görüntüleyebilme.
  • Kolay erişim araç çubuğu sayesinde e-postaları silmenizi, cevaplamanızı, bir sonraki e-postaya geçmenizi ve daha fazlasını yapabilme.

yahoo mail

Yahoo’nun yenilenen mobil web sitesine kolay ulaşmak için, ana ekranda sizi kısa yoldan yeni sürüme aktaracak olan bir uygulama kısayolu oluşturabilirsiniz. Daha fazla bilgi edinmek isteyenler Yahoo Mail sayfasının detaylarına aşağıda eklenen video ile ulaşabilirken, Yahoo Mail , Android GO sürümünü yüklemek isteyenler burayı tıklayarak ilgili sayfaya gidebilirler.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Yahoo-unveils-Android-GO-version-of-its-Mail-app_id105897
5
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
1
1
0
0