Yahoo Messenger, Bugün İtibarı ile Resmen Kapandı

43
7
4
3
2
Yaklaşık 30 senedir insanların hayatında yer eden Yahoo, birtakım hizmetlerine son vermeye devam ediyor. Son kurban da Yahoo Messenger oldu.

2000'li yılların başında ICQ ve Msn Messenger ile rekabet edecek kadar revaçta olan Yahoo Messenger, bugün itibarı ile kepenkleri kapattı. Yapılan resmi açıklamaya göre bugünden sonra eski konuşmalarınıza, kişilerinize ve Yahoo Messenger'a dair herhangi bir verinize erişemeyeceğiniz açıklandı.

Son olarak Yahoo Mail ile yapısı entegre edilerek hayatta tutulmaya çalışılan Yahoo Messenger, bunca çabaya rağmen ayakta duramadı. Yahoo Messenger'ın resmi sitesinde halen indirilebilir durumda görülen Messenger'ın bugün içerisinde resmi sitesine de erişiminin kapanması bekleniyor.

Geçtiğimiz aylarda Yahoo Messenger tarafından açıklamaya göre, eğer bir konuşma tarihçeniz varsa, bunu almanız için son dönemler olduğu açıklanmıştı. Bugün son gün; eğer siz de kaybetmek istemediğiniz bir konuşmaya sahipseniz, bugün içerisinde Yahoo Messenger'a girerek konuşmalarınızın yedeğini almalısınız.

Kaynak : https://news.softpedia.com/news/yahoo-messenger-is-officially-dead-521986.shtml
43
7
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
43
7
4
3
2