Yakında Apple Music'in Android Sürümüne Gelecek En İyi 5 Yenilik

23
9
6
2
1
Apple'ın müzik dinleme servisi Apple Music'in Android sürümü yakında birçok yeniliğe kavuşacak. Uygulamaya gelecek özellikler arasından en iyilerini sizler için topladık.

Günümüzde müzik dinlemek isteyen kullanıcıların önüne çıkan en büyük iki seçenekten birisi Apple Music. Uygulama, aylık 60 milyon kullanıcı tarafından kullanılıyor ancak Android sürümünün iOS sürümü kadar stabil olmadığı söyleniyor.

Apple, uygulamanın çıkışından uzun bir zaman geçtikten sonra sonunda Android sürümünü geliştirmek için çalışmalara başladı. Yayınlanan son birkaç güncellemeden sonra uygulamanın daha stabil çalıştığı söyleniyor. Güncellemelerle birlikte yeni özellikler kazanan uygulamanın gelecekte Android sürümüne gelecek yeniliklere şöyle bir bakalım:

Karanlık Mod (Dark Mode):

apple music karanlık mod

Apple Music’in sahip olduğu bembeyaz tasarım birçok kullanıcının hoşuna gitse de bazılarımız sevmiyor. Uygulamaya gelecek karanlık mod tüm uygulamalarda büyük ilgi görüyor. Dolayısıyla Apple Music’e gelecek bu yenilik de bizi oldukça sevindirecektir.

Canlı sözler:

apple music sözler

Günümüzde çalan şarkının sözlerini gösteren birçok uygulama bulunsa da şarkıyla birlikte senkronize giden uygulamalar oldukça az. Musixmatch uygulaması ise en bilindik uygulamalardan biri. Yalnız Apple Music’e böyle bir özelliğin gelmesi, sözleri şarkıyla birlikte görmemiz için başka bir uygulama kullanmayı da gerektirmeyecektir. Ayrıca Apple Music’in özel olduğu bir nokta daha var. Şarkıyı dinlerken önünüze çıkan sözlerden birisine basarsanız şarkı otomatik olarak o sözün söylendiği noktaya ilerliyor.

Şarkı sözü aratma:

apple music söz aratma

Apple, müzik uygulamalarında kesinlikle en çok tercih edilen olmak istiyor. Yalnızca bir cümlesini hatırladığınız bir şarkıyı nasıl bulabileceksiniz ki? Elbette, arama motorlarına şarkı sözü yazınca şarkı karşınıza çıkacaktır. Ancak Apple Music bu zahmeti ortadan kaldırıyor. Arama kısmına şarkı sözünü yazdığınızda karşınıza sözün geçtiği şarkılar çıkıyor.

Radyo istasyonları:

apple music radyo

Apple Music’e gelecek olan bir başka yenilik de radyo istasyonları. TuneIn, Radio.com ve iHeartRadio’dan derlenen 100.000’den fazla radyo istasyonu uygulamada dinlenebilir olacak. Dinlemek istediğiniz radyoyu ya ismini aratarak, ya da frekansını yazarak dinleyebileceksiniz.

Chromecast desteği:

apple music chromecast

Uygulamaya gelecek en önemli özelliklerden biri de Chromecast desteğidir. Eğer yakınlarınızda Chromecast desteğine sahip bir cihaz var ise Cast simgesi söz ve şarkı listesi butonlarının ortasında gözükecek. Böylece istediğiniz şarkıyı başka bir cihazdan, belki de daha yüksek ses veren bir cihazdan dinleyebileceksiniz.

Saydığımız özellikler Apple Music’i rakiplerinin üstüne çıkaracak özellikler. Peki siz şuan Apple Music kullanmıyorsanız, bu özelliklerin gelmesiyle fikriniz değişir mi? Yorum yaparak fikrinizi belirtebilirsiniz.

Kaynak : https://beebom.com/apple-music-features-coming-soon-android/
23
9
6
2
1
Emoji İle Tepki Ver
23
9
6
2
1