Yakında Satışları Başlayacak Olan Galaxy Fold Hakkında Şimdiye Kadar Neler Biliyoruz?

11
9
4
2
2
Galaxy Fold'un satışlarının başlamasına kısa bir zaman kaldı ancak telefonun özellikleri hala net olarak bilinmiyor. Gelin isterseniz şimdiye kadar elimizde olan tüm bilgilere kısaca bir göz gezdirelim.

Samsung katlanabilir telefonu Galaxy Fold’u tanıttığından beri yaklaşık bir ay geçti. Telefonun 26 Nisan’da satışa çıkacağını biliyoruz. Fold, dünyanın sayılı bölgelerinde kullanılabilir olacak ve ABD'de yalnızca AT&T ve T-Mobile tarafından sunulacak gibi görünüyor.

TENAA’da telefonun tüm özellikleri henüz listelenmedi. Yani özellikleri hâlâ tam olarak bilinmiyor. Tabii ki tüm bunlara rağmen bildiklerimize ve iddialara göre telefonun belirli özelliklerini saymak mümkün.

Samsung Galaxy Fold’un hem tablet hem telefon formatında olduğunu biliyoruz. Açtığınızda 7,3 inçlik esnek bir AMOLED ekran kullanıyor olacaksnız. Katlandığında ise 4,6 inçlik Super AMOLED bir ekran var. Telefon, içinde 4.275 mAh batarya ile gelecek. Şarj girişi ise USB Type-C formatında olacak. Bir tane kapakta, iki tane önde ve üç tane de arkada olmak üzere telefon toplamda 6 kamerayı bünyesinde barındıracak.

Galaxy Fold, Android Pie ile birlikte Samsung’un yeni One UI arayüzünü kullanacak. Telefon, Snapdragon 855 işlemci ve 12 GB RAM ile birlikte 512 GB hafıza ile gelecek.

Tüm bu özellikler ve katlanabilir yeniliğini de göz önünde bulundurduğunuzda telefonun ucuz olmayacağını söylemekte de fayda var. Galaxy Fold, 1.980 dolar gibi bir fiyat ile satışa çıkacak ki bu fiyata vergiler dahil değil.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/04/06/galaxy-fold-confirmed-to-launch-in-china-clears-tenaa/
11
9
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
11
9
4
2
2