Yakında Tanıtılacak OnePlus 8T, Yeni Bir Sertifika Aldı

12
3
3
2
0
OnePlus'ın önümüzdeki günlerde tanıtılması beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus 8T, BIS sertifikası aldı. Yaşanan bu gelişmeyle birlikte akıllı telefonda yer alacak bazı özellikler de ortaya çıkmış oldu.

Geçtiğimiz aylarda yeni amiral gemisi serisi OnePlus 8 ailesini tanıtan Çin merkezli teknoloji üreticisi OnePlus, yeni nesil akıllı telefonları için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda şirket, geçtiğimiz günlerde OnePlus 8T ve 8T Pro da dahil olmak üzere yakında duyurulacak birkaç akıllı telefonu için çevrimiçi kılavuz yayınlamıştı.

Şimdiyse yakında tanıtılması beklenen OnePlus 8T, Hindistan Standartlar Bürosu tarafından onaylandı. Yapılan listelemenin ardından cihazın bazı önemli özellikleri de ortaya çıktı. Gelin, OnePlus 8T'nin ortaya çıkan bu özelliklerine ve daha önceden bildiklerimize yakından göz atalım.

OnePlus 8T neler sunacak?

OnePlus 8

'Kebab' kod adına sahip olduğunu zaten bildiğimiz OnePlus 8T, BIS sayfasında 'KB2001' model numarasıyla görüntülendi. Geçtiğimiz temmuz ayında aynı model numarasına sahip olan bir cihaz Geekbench'te ortaya çıkmıştı. Bu da OnePlus 8T için artık sona yaklaşıldığını bizlere gösteriyor.

Konumuza geri dönecek olursak Geekbench sonucu, OnePlus 8T'nin 8 GB RAM'e sahip olduğunu ve Android 11 işletim sistemini kullandığını ortaya çıkarmıştı. Yaşanan son gelişmeyle birlikte bu özellikler bir kez daha doğrulanırken OnePlus 8T'nin beklendiği gibi Snapdragon 865+ yonga setiyle değil, Snapdragon 865'le geleceği anlaşıldı.

Diğer özelliklere gelirsek OnePlus 8T'nin ekran tarafında sol üst köşesine delikli ön kamera yerleştirilmiş düz bir AMOLED panel kullanması bekleniyor. Bununla birlikte akıllı telefonun selefine kıyasla daha hızlı bir kablolu şarj teknolojisiyle donatılacağı ve kamera bölümünde iyileştirmeler getireceği de aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

Çin merkezli şirket, OnePlus 7T'yi geçtiğimiz senenin eylül ayında tanıtmıştı. Bu sebeple OnePlus 8T'nin de eylül ayı sonunda duyurulması bekleniyor. Bu süreçte yaşanacak gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2020/09/13/oneplus-8t-gets-certified-by-bis-reported-to-have-a-snapdragon-865-soc/
12
3
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
12
3
3
2
0