Yakuza: Like a Dragon'dan 10 Dakikalık Bir Video Paylaşıldı

7
4
1
0
0
Yaklaşık 15 yıl önce çıkan ve yoluna oldukça başarılı bir şekilde devam eden Yakuza serisinin yeni oyunu Yakuza: Like a Dragon için 10 dakikalık bir video paylaşıldı. Videoda, serinin hayranlarının yakından tanıdığı bir isim de yer alıyor.

Sega, Syn Sophia, Genki gibi stüdyolar tarafından geliştirilen Yakuza oyun serisi, ilk olarak 2005 yılında Japonya’da, 2006 yılında ise Kuzey Amerika ve Avrupa’da oyunculara sunulmuştu. 14 yıldır yoluna devam eden bu oyun serisine yeni bir halka daha katılıyor: Yakuza: Like a Dragon.

Sega, aksiyon, macera ve rol yapma türündeki Yakuza: Like a Dragon için 10 dakikalık yeni bir video paylaştı. Serinin hayranları için şimdilik kötü haber ise videonun tamamen Japonca olması ve İngilizce veya Türkçe altyazının videoda henüz yer almaması.

Yeni oyun

Videonun en sonunda serinin hayranlarının tanıyacağı bir isim olan Kazuma Kiryu görülüyor. Kiryu, ortaya çıkışından bu yana oyunun ana kahramanı konumunda bulunuyor. Oyundaki görevinin ne olduğu ise henüz bilinmiyor.

Yakuza: Like a Dragon, markanın ana oyunlarından yedincisi olacak. Oyunun demosu, şu an Japonya PlayStation Store’da bulunuyor ancak bir noktada dünyanın geri kalanına da açılacaktır. Oyun, Japonya’da 12 Ocak’ta diğer bölgelerde ise 2020 senesi içerisinde satışa sunulacak.

Serinin önceki oyunları

yakuza

Serinin önceki oyunlarına bakıldığında oldukça başarılı olduğu da görülüyor. 2005 yılında çıkan ilk Yakuza oyunu, Metacritic’te eleştirmenlerden 75, kullanıcılardan ise 8,4 puan almayı başardı. Serinin 2008 yılında çıkan ikinci oyunuysa bu puanları 77 ve 8,7’ye çıkarmayı başardı.

Serinin bu sene içerisinde PC için çıkan Yakuza Kiwami ve Yakuza Kiwami 2 de hem eleştirmenlerden hem de oyunculardan geçer not almayı başardı. Bu sene içerisinde PlayStation 4 için çıkan Yakuza 3 Remaster ise eleştirmeden 77, kullanıcılardan ise 7,0 alabildi. Serinin Metascore’da en yüksek puan alan oyunu ise eleştirmenlerden alığı 86 puanla Yakuza 0’ın PC sürümü oldu.

Kaynak : https://www.vg247.com/2019/11/13/yakuza-like-a-dragon-kazuma-kiryu/
7
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
4
1
0
0