Yolun Ortasında Yanan Bir BMW'yi Foseptik Kamyonu Söndürdü (Video)

43
6
3
1
0
Romanya'da bir BMW, alevlere teslim oldu. Araç sahibi, itfaiye ekiplerini beklerken oradan geçen bir foseptik kamyonu, BMW'yi söndürmeyi başardı. Kanalizasyon atıklarıyla söndürülen BMW'nin akıbeti, şu an için bilinmiyor.

Bir otomobilin başına gelebilecek en kötü şeyin yangın olduğunu hepimiz biliriz. Trafik kazalarının bile geri dönüşü olsa da yangınlar, araçlar için çok tehlikeli olaylardır ve bu tür olayların büyük bir çoğunluğu araçların kullanılamaz hale gelmesiyle sonuçlanır. Ancak sizlere şimdi bahsedeceğimiz olay, bir aracın başına gelebilecek bir olayın yangından nasıl daha kötü olabileceğini gösteriyor.

Romanya'da yaşanan olayda BMW markalı bir araç, alevlere teslim oldu. Aracın sahibi, aldığı koku ve dumanlarla birlikte aracı yolun kenarına çekti. İtfaiye yetkililerine de haber veren araç sahibi, itfaiyenin gelmesini beklerken belki de bugüne dek hiç yaşanmamış bir olay gerçekleşti. Olay anında bölgede bulunan bir foseptik kamyonu, olaya müdahale ederek aracı tamamen yanmaktan kurtardı. Ancak yaşanan olay, sosyal medyanın gündemine oturdu.

BMW

Foseptik kamyonlarını biliriz. Bu araçların bir diğer adı da "vidanjör"dür ve kimi zaman dolan kimi zaman da tıkanan kanalizasyonları açmak için kullanılır. Yani yukarıdaki görüntüde yer alan siyah renkli sıvı, kanalizasyon atıkları. Yaşanan bu olayda bir foseptik kamyonu, adeta bir itfaiye aracı gibi kullanıldı. Haberimizi okuduğunuz şu sıralarda burnunuzun o kokuyla dolmasına neden olduğumuz için özür dileriz.

Foseptik kamyonunun bu müdahalesi, BMW'yi küle dönmekten kurtardı. Hatta itfaiye ekipleri geldiğinde, araç tamamen söndürülmüştü. Ancak şu an için aracın akıbeti bilinmiyor. Yaşanan bu olay, dünyanın en büyük sosyal medya platformu Facebook aracılığıyla paylaşıldı ve viral hale geldi. Dilerseniz artık sizleri, BMW'nin söndürüldüğü o anların telefonla kaydedilmiş görüntüleriyle baş başa bırakalım.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/385384/bmw-flames-saved-septic-truck/
43
6
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
43
6
3
1
0