Yapımı 8 Yıl Süren Film 'Gotti', Rotten Tomatoes'dan Kocaman Bir 0 Puan Aldı!

34
12
4
0
0
Hem kadro seçimi hem dağıtım şirketleriyle anlaşmazlıklar konusunda büyük talihsizlikler yaşayan, bin bir zorlukla vizyona giren ve maftya babası Gotti'nin yaşamını anlattığı biyografik filme bir darbe de Rotten Tomatoes'dan geldi.

Kötü şöhretli, 1940 doğumlu mafya patronu John Gotti'nin filmi 'Gotti: In The Shadow Of My Father' oldukça uzun bir süreden sonra vizyona girdi. Suça genç yaşlarda karışan Gotti, 10 yıl boyunca tutuklu kaldığı cezaevinde kanserden dolayı öldü. Suç hayatı boyunca hızla yükselen mafya babası, hapse girmeden evvel bazı söylentilere göre 2300 kişilik bir çeteyi yönetiyordu. Yine parmaklıklar ardına düşmeden önce Time dergisine röportaj bile veren Gotti, şöhret ve para hırsı yüzünden rakipleri tarafından hiç de sevilmiyordu.

Şaşırtıcı olansa John Gotti'nin hayatından ziyade, 8 yıl boyunca bin bir zorlukla çıkan filmin rezilliklerle dolu bir vizyona giriş sürecinin olması. Gotti'yle aynı isme sahip oğlu John Gotti, tüm film hakları için Fiore Films'le anlaşıyor ve film büyük umutlarla çekiliyor. Başlarda filmde ünlü isimlerin olacağı düşünülse de tüm umutlar hızla tükeniyor ve filmin yönetmen koltuğunda Kevin Connolly oturuyor, bununla birlikte filmin başrolünde ise John Travolta var. Tahilsizlikler bununla kalmıyor, bittikten sonra ise filmin dağıtım şirketi Lionstage, filmi dağıtmama kararı alıyor ve yapımcılara geri satıyor.

Bahsettiğimiz gibi bin bir zorlukla vizyona giren film, bu yıl nihayet sinemalarda ancak gerek film eleştirmenler gerekse izleyiciler filmi hiç beğenmiyor. Filme son darbeyse Rotten Tomatoes'dan geliyor. Toplam 23 eleştirmence izlenen ve yorumlanan filmin puanı ise koskocaman bir sıfırdan ibaret. Filme gelen eleştirilerden bazıları ise şu şekilde: "John Travolta ağzına açana kadar film iyi gidiyordu.", "Gotti katilin teki olabilir ancak o bile bundan daha iyisini hak ediyor." Filmin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Genel olarak bazı izleyiciler, Travolta'nın oyunculuğunu beğenmiş olsa bile filmi kurtarmaya yetmemiş. Oyunculuk ve sinemacılık yönünden hızla düşen Travolta ve yönetmen Connolly'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Kaynak : https://mashable.com/2018/06/16/gotti-review-round-up-rotten-tomatoes/#HjX4XxZohkqz
34
12
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
34
12
4
0
0