Yapmayı Bir Türlü Beceremeyenler İçin Bluetooth Destekli Rubik Küp Geliyor!

6
4
3
3
1
Yapmayı Bir Türlü Beceremeyenler İçin Bluetooth Destekli Rubik Küp Geliyor!
Kendimizi bildiğimizden beri hayatımızda var olan icatlara yepyeni eklentiler yapılması düşüncesi devam ediyor. Bu furyadan son nasibini alan da rubik küp oldu.

İlk olarak 1974 yılında icat edilen ve o günden beri adeta bir fenomene dönüşen rubik küplere dair yenilikler bitmek bilmiyor. Klasik 4x4'lük tasarımı 6x6 gibi farklı varyasyonlara kavuşan, daha farklı renkli ve tamamen renksiz türleri de bulunan rubik küpler şimdi de bluetooth desteği alıyor.

Kickstarter kampanyası olarak başlayan GoCube, en basit tanımıyla bu yapboza teknoloji desteğini getirecek. Bu cihaza özel olarak tasarlanmış bir uygulama sayesinde hem rubik kübü nasıl çözmeniz gerektiği konusunda yardım alabilecek, hem de online sıralama listesine erişerek dünyadaki sıralamanızı görebileceksiniz.

Cihaz iki farklı türde olacak: GoCube ve GoCube Edge...  GoCube'ün fiyatı 59 dolarken, bluetooth bağlantısına dahi ihtiyaç duymayan, daha özel bir versiyon olan GoCube Edge ise 79 dolardan satılacak. Her ne kadar bizlere pahalı bir oyuncak gibi görünse de bu yapbozun gedikli fanları tarafından büyük bir heyecanla beklendiği kesin. Eğer siz de bu kübe ilgi duyuyorsanız veya Kickstarter projesine destek olmak isterseniz buraya tıklayarak sayfasına ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.theverge.com/circuitbreaker/2018/6/17/17469268/gogube-kickstarter-rubiks-cube-bluetooth
6
4
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
6
4
3
3
1