Yaratıcılıkta Zirve Yapmış İlan: Sahibinden "Henüz Patlamamış" Note 7!

3
2
0
0
0
Henüz patlamamış bir Note 7 sahibi olarak heyacanı doruklarda yaşamak ister misiniz? O zaman bu ilan tam size göre.

Sahibinden.com vb pek çok satış sitesinde birbirinden efsane ilanların haberlerini mutlaka görmüşsünüzdür. Bu haberimizde bahsedeceğimiz ilan ise, patlama/alev alma sorunları ile Samsung'un tam anlamda başının belası olan Note 7 ile alakalı.

Büyük beklentilerle piyasaya sürülen Note 7'lerin şimdilerde üretimi ve satışı durduruluş durumda. Hatta Note ailesinin bile artık fişinin çekildiği söylenmekte. İşte bu durumu ''avantaja'' dönüştürmek isteyen Kadir Akbalık isimli kişi, dahice bir ilana imza atmış;

İlanın kendisi kadar açıklama kısmı da epey eğlenceli;

''Cihaz ilk ve son seridir. Bundan önce Note 7 yoktu, bu seriden sonra da olmayacaktır. %60'lık Şarj Güncellemesini almadım. Patlarsa %100'de patlasın, namı yürüsün dedim. Kutusu duruyor, faturası duruyor, ekranın reklamlı jelatini dahi duruyor.

Cihaz artık üretilmeyeceğine göre, bu oldukça özel bir serinin, hayatta kalan ürünlerinden birisi. Değeri yüksek. Koleksiyoncular, eğer patlamadan dayanırsa, 10 yıl sonra falan havada kapar.

Kullanıcısına ekstra tatlarda yaşattığı doğrudur;

Ekstra Heyecan,
Ekstra Korku, 
Ekstra Performans

Uçakta bile size özel bir ilgi görmek hoşunuza gitmez mi? İnsanların her an sizi yan gözle süzmesi?

Patlamaya hazır bir ürün, kaçırılmayacak fiyata...''

Muhtemelen ilanın sahibi Akbalık, bunu eğlence amaçlı hazırlamış ki çok da eğlenceli, epey güldüren bir ilan olmuş. Ama belli mi olur? Birisi almak isterse de şimdiden hayırlı olsun.

3
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
0
0
0