Yaşadığı Kazadan Kıl Payı Kurtulan, Dünyanın En Şanslı Pilotu

0
0
0
0
0
Yaşadığı Kazadan Kıl Payı Kurtulan, Dünyanın En Şanslı Pilotu
Nevada’daki Uluslararası Hava Yarışları Şampiyonası’nda gerçekleşen olayda bir pilot, yaşadığı kazadan kıl payı kurtulmayı başardı.

Bugün ikinci kez pilotların mucizevi bir şekilde yaşadıkları olaylar sonrası hayatta kalmalarına şahit olduk. Sabah paylaştığımız bir haberimizde, otomatik pilot sisteminin devreye girmesiyle pilotun hayatta kaldığından bahsetmiştik. Şimdi ise başka bir pilot, çok ciddi sonuçlar doğurabilecek bir kazadan şans eseri kurtuldu.

ABD’nin Nevada eyaletinde gerçekleştirilen Uluslararası Hava Yarışları Şampiyonası’nda bir uçağın kanadı, pistten ayrılmamış uçağın içerisinde bulunan pilot Thom Richard’ın kafasını sıyırarak geçti. Üstelik uçağın üst kısmı açıkken. Richard eğer ayağı kalkmış olsaydı, ortaya hiç görmek istemeyeceğimiz görüntüler çıkabilirdi. Kazaya sebep olan uçağın kanadı ise yere çarparak ağır hasar almış ve şimdilik kullanılamaz haldeymiş. 

Hayatta kalmasını büyük bir şans olarak nitelendiren Thom Richard, kafasındaki koruyucu kask sayesinde ciddi bir yaralanma yaşamadı.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0