Yaz Aylarında Eğlencenizi Katlayacak Uygun Fiyatlı 5 Kameralı Drone Önerisi

28
7
5
4
2
Yaz aylarının gelmesiyle birlikte drone sezonu da açılmaya başladı. Bugün sizlere, üzerinde kamerayla birlikte gelen uygun fiyatlı 5 drone önerisi sunduk.

Yaz ayları geliyor. Çok yakında okulların da tatil olmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci uzun ve zor bir eğitim yılını geride bırakmış olacaklar. Bunun sonucunda karnelerin başarısına göre pek çok hediye alacak öğrenciler, şimdiden almak istedikleri şeyleri araştırıp ailelerine bildirmeye başladılar.

Bu konuda gençlerin çok ilgisini çeken drone’ların fazlasıyla tercih edileceği düşünülüyor. Eğer sizler de yaz aylarında kendinize uygun bir drone satın alıp hem yaratıcı videolar yaratıp hem de eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız, sizler için hem kameralı hem de uygun fiyatlı 5 drone önerisinde bulunacağız:

Eachine E012HC Kameralı Mini Drone

Özel pervane korumalarıyla daha çok amatör drone kullanıcılarına hitap eden bu mini drone, boyu çok küçük olsa da sağlam işler yapabiliyor. Üzerinde bulunan dahili kamerayla SD karta 720p çözünürlüğünde kayıt yapan mini drone, 200 mAh’lik bataryası ile 5 dakika kesintisiz uçuş yapabiliyor.

Eachine E55 BNF Mini WiFi Kameralı FPV Drone

Akıllı telefonlar üzerinde WiFi FVP desteği bulunan Eachine E55, yalnızca 6.5 cm olması ve pervanelerin katlanabilir olmasıyla cebinizde dahi taşımanıza olanak tanır. Yanında kumandayla gelmeyen drone, iPhone veya Android telefonlar üzerinden kontrol edilebilir. 300 mAh bataryayla gelen drone, 6-8 dakika kesintisiz uçuş yapabiliyor.

Eachine E33W Vanguard Kameralı Drone

Üstte sıraladığımız drone’lar 30-50 metre arası menzil sunarken, E33W Vanguard 100 metre uçuş menziliyle sahibini daha özgür bırakıyor. 380 mAh bataryasıyla 8 - 10 dakika kesintisiz uçuş süresi sunan drone, 3D hareket ve tek tuş ile geri çağırma gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Eachine H8C Mini Kameralı Drone

Kolay kullanım için tasarlanan drone, gerek fiyatı gerekse de tasarımıyla pek çok kişinin beğenisini kazanıyor. Üzerinde bulunan ışık dizilimi sayesinde gece uçuşlarına olanak tanıyan “taklacı” lakaplı drone, 250 mAh bataryasıyla yaklaşık 6 - 8 dakika kullanım süresi sunuyor.

d

Eachine Selfie E50 WiFi Katlanabilir Drone

Katlanabilir yapısı sayesinde oldukça kolay taşınabilen drone, WiFi FPV desteği sayesinde akıllı telefonunuzdan kontrol edilebilir. 500 mAh’lik bataryaya sahip drone, 8 dakika kesintisiz uçuş yapabilir. 720p kayıt yapabilen 0.3 MP kameraya sahip drone, eğlenceli vakitler geçirmenizi sağlayabilir.

Yukarıda yer alan drone’lar küçük yapıları ve giriş sevileri olmalarından dolayı herhangi bir izin almadan kullanım olanağı tanıyor. Çok kaliteli olmasa da üzerlerinde bulunan kameraları sayesinde çekim yapma olanağı tanıyan bu drone’lar, eğlenmek isteyenler için güzel bir araç olurken, bu işi üst seviyelerde yapmak isteyenler için ise bir eğitim aracı olarak görülebilir. Eğer yukarıdaki drone’lar sizi tatmin etmediyse, buraya tıklayarak Teknostore’da bulunan diğer drone’lara da ulaşabilirsiniz.

28
7
5
4
2
Emoji İle Tepki Ver
28
7
5
4
2