Yaz Aylarında Telefon Kullanırken Hayatınızı Kolaylaştıracak 30 TL Altı 8 Ürün

75
6
6
6
6
Yaz aylarında telefonunuzu çok daha işlevsel kullanmanızı sağlayacak 30 TL altında satın alınabilen aparatlara göz attık.

Yaz aylarının gelmesiyle akıllı telefonları kullanırken hayatımızı kolaylaştıracak aksesuarlarda gündeme oturdu. Kışları genelde pek dışarı çıkmayıp sıcak ortamlarda bulunduğumuz için pek dikkat çekmese de yazları telefonları farklı amaçlarda kullanabiliyoruz. Bugün sizlere akıllı telefon kullanırken işinizi kolaylaştıracak 30 TL’nin altında satılan 8 ürün tanıtacağız. Bu ürünler çok hoşunuza gidebilir.

Akrobat Bisiklet - Motosiklet Telefon Tutucu

Yaz aylarının en güzel ulaşım araçları bisiklet ve motorlar oluyor. Sıcak havalarda püfür püfür seyahat etmek herkes için doğal olarak çok güzel oluyor. Böyle yolculuklarda telefonu tutacak bir yer gerektiği için telefon tutucular çok fazla işe yarayabilir. 3.5 inç ila 6 inç arasındaki bu telefon tutucu da çok fazla işe yarayacak gibi duruyor.

LinkTech Selfie Çubuğu

Yaz aylarının bir diğer güzel etkinliğinden biri fotoğraf çekimlerinin en kaliteli ışığı olan güneşin bol olması. Güneş bol olunca ve bunun üzerine bir de havalar sıcak olunca fotoğraf çekmenin yeri bir ayrı olabiliyor. 270 dereceye kadar hareket kabiliyetine sahip 75 cm uzunluğa erişebilen bu selfie çubuğu da muhteşem fotoğraflar çekmenizi sağlayabilir.

JUO Waterproof Suya Dayanıklı Telefon Kılıfı

Yaz aylarında deniz veya havuzda telefon kullanmak istiyor, ancak telefonunuz su geçirir diye korkuyorsanız, bu kılıf sayesinde 2 metreye kadar bütün sulara dalabilirsiniz. IPX8 suya dayanıklılık sertifikası bulunan kılıfın yanında kol bandı ve boyun askısı da geliyor.

Pratigo Pratik Kulaklık Askısı

Kablolu kulaklıkları boynunuzda taşıyabilmenizi sağlayan bu aparat sayesinde kulaklık takma, çıkartma ve taşıma oldukça kolay gerçekleşiyor. Bu aparat, özellikle spor yaparken ve araç kullanırken çok işlevsel olabiliyor.

Akrobat Mini Ahtapot Tripod Telefon Tutucu

Bu mini tripodun yapabileceği şeyler sizi şaşırtacak. Uygun fiyatına rağmen son derece işlevsel olan bu mini tripod, telefonlarınızdan film - dizi - video izlemek istediğinizde çok işlevsel olabiliyor.

iPhone İçin Lightning Mini Fan - Vantilatör

Bir yerden telefon kullanıp diğer yandan serinlemek istiyorsanız, bu mini vantilatöre bayılacaksınız. 5 farklı renk seçeneğine sahip bu vantilatörün 9 cm’lik çapa ve ufak bir çarpma durumunda bile durmasını sağlayan sensörlere sahip olduğu açıklayalım.

Beauty Cep telefonları İçin Harici LED Flaş - Hoparlör

Kulaklık girişine takarak ek ışık gücü ve hoparlör elde etmenizi sağlayacak bu harici LED flaş - hoparlör, daha çok selfie flaşı olarak tanınıyor. Sarı ve beyaz renkte ışık verebilen aparat, kendi bataryası sayesinde uzun süreli kullanılabiliyor.

Xiaomi MiKey Akıllı Kısayol Tuşu

Telefonunuzun ses girişini çok işlevsel kullanan bu minik aparat, 3.5 mm kulaklık girişine bağlanarak telefonunuzda 4 farklı işlemi yerine getirmenize olanak tanıyor. Bu aparat sayesinde fotoğraf çekme, video kaydı yapma,  ses kaydı yapma veya özel olarak belirlenen bir numarayı doğrudan arama gibi fonksiyonlar mevcut.

75
6
6
6
6
Emoji İle Tepki Ver
75
6
6
6
6