Yazılım Dünyasının Enlerini Bir Araya Getiren PHPKonf 2019, 4 Mayıs’ta İstanbul’da

5
3
1
1
0
Yazılım Dünyasının Enlerini Bir Araya Getiren PHPKonf 2019, 4 Mayıs’ta İstanbul’da
Her yıl İstanbul PHP topluluğu tarafından düzenlenen PHPKonf, 2019 sürümüyle 4 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenecek. Etkinlikte kardeş şirketimiz Masomo’dan Mehmet Karcı, sektörde faaliyet gösteren diğer deneyimci yazılımcılarla birlikte deneyimlerini paylaşacak. Etkinliğe ilişkin heyecan yaratan detayları açıklıyoruz.

Istanbul PHP Topluluğu, dünyadaki yazılım dünyası trendlerini yakından takip eden Türkiye’nin en aktif mesleki topluluklarından birisi. Topluluk, üyeleriyle birlikte yılda birkaç kez düzenlediği toplantılarda, deneyim paylaşımı konusunda büyük işler başarıyor. Bu etkinliklerin haricinde yılda 1 kez düzenlenen PHPKonf etkinliği ise sektörü alevlendiren tartışmaların döndüğü bir etkinlik oluyor. 

PHP Konf, 2015’ten bugüne olduğu gibi yine sektörün yıldız isimlerini bir araya getiriyor. Bundan iki yıl önce PHP dilinin mucidi olan Rasmus Lerdorf’un ağırlandığı etkinlik, artık sektöre yön verecek düzeyde bilgi paylaşımının yapıldığı bir “network” haline geldi. 

PHPKonf 2019 ise 4 Mayıs’ta İstanbul Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlenecek: 

Etkinlikte bu yıl Masomo’nun Backend takımını yöneten Mehmet Karcı da “200K Online Oyuncuda PHP” konulu konuşmasıyla sahnede olacak. Ayrıca hem yerli hem de yabancı girişimlere yön veren etkili isimler de kendi maceralarıyla ilgili teknik detayların perde arkasını anlatacaklar.

4 Mayıs sabahı saat 9:30’da başlayacak maraton, peşi sıra gelen önemli konuşmalarla devam edecek. Katılımcılar, konuşma molalarında ve yemek saatlerinde, konuşmacılarla bir araya gelme ve onlarla fikir alışverişi yapma fırsatı da bulacaklar.

İstanbul PHP’nin bu yıl 6. kez düzenlediği PHPKonf 2019 katılımcı listesinde buradan, yapılacak tüm konuşmaların konu başlıklarına buradan ulaşabilirsiniz. Etkinliğin biletleri tükenmeden yerinizi ayırtmak için sizi ayrıca buraya davet ediyoruz. 

Tüm katılımcı ve konuşmacılara şimdiden başarılar diliyoruz!

5
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
3
1
1
0