Yazın Vlog Çekeceklerin Tercih Edebileceği 6 Aksiyon Kamerası

23
8
3
2
1
Yazın eğlenirken o eğlenceli anların kaybolmamasını sağlarken onları son derece kaliteli bir şekilde kaydedecek aksiyon kameralarını listeledik.

Yaz ayları yaklaştıkça tatil planlarımız da yavaş yavaş oturmaya başladı. Yaz tatiline çıktığımız zaman bazılarımız sosyal medyadan uzaklaşarak tamamen kendine vakit ayırıyor olsa da bazılarımız da yaptığı tatili arkadaşlarıyla, dostlarıyla paylaşmak istiyor. Biz de bu paylaşımları kolaylaştıracak aksiyon kameralarını sizler için derledik.

Not: Ürünlerin Teknostore sayfalarına başlıklarda bulunan bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra tüm kameralarda Wi-Fi bağlantısı bulunmaktadır.

HP lc200w Mini WiFi Aksiyon Kamerası

HP’nin 1080p çözünürlükte saniyede 30 kare video çekebileceğiniz kamerası sayesinde tatilinizdeki en iyi anlar asla kaybolmayacak. Koruyucu kılıfı sayesinde 3 metreye kadar dalış yapabileceğiniz HP, size yalnızca karada değil aynı zamanda denizdeki anılarınızı da kaydetme imkanı sunuyor. 3 saate kadar bir pil ömrü olan aksiyon kamerasının 32 GB’a kadar yükseltilebilen bir depolama alanı olduğunu da belirtelim.

SJCAM SJ4000 WiFi Aksiyon Kamerası

1080p’de saniyede 30, 720p ve 480p’de saniyede 60 kareye kadar çekim yapabileceğiniz bu aksiyon kamerası, özel su altı kılıfı sayesinde 30 metre derinliğe kadar suya dayanıklı olması sebebiyle de oldukça öne çıkıyor. 70 dakikaya kadar video kaydının yanı sıra 4032x3024 çözünürlükte fotoğraf da çekebilen kameranın aynı zamanda 4x yakınlaştırma özelliği de bulunuyor. Son olarak cihaz, 32 GB’a kadar Class 10 hafıza kartını da destekliyor.

SOOCOO C30 WiFi 4K Aksiyon Kamerası

Tatilinizdeki önemli anları 4K çözünürlükle sizlere hatırlatacak olan bu kamera sayesinde 90 dakikaya kadar video kaydı yapabilirsiniz. Kutu içerisinden deyim yerindeyse tonla içerikle birlikte çıkan kamera, yanında bisiklet bileziği, Waterproof Housing kılıf, çanta bağlantı aparatı, tripod adaptörü ve benzeri birçok aparatla sizi her türlü koşula hazırlıyor.

SOOCOO S100 Pro 4K Aksiyon Kamerası

4K video çekimi yapabilen bir diğer kamera SOOCOO S100 Pro, titreme sonucunda görüntülerinizin bozulmasını en aza indirir. Bu sayede standart bir doğa yürüyüşünde ya da arazide araç kullanırken benzer sabitlikte görüntüler alabilirsiniz. SOOCOO C30’da olduğu gibi dolu bir kutu içeriğiyle gelen kameranın 70 dakikaya kadar 4K video kaydı yapabildiğini de belirtmekte fayda var.

Xiaomi Yi Lite Aksiyon Kamerası

Her koşula kendini hazırlamış olan Xiaomi Yi Lite ile 1080p çözünürlükteki videolarınızı 2 saati aşkın bir süre boyunca çekebilirsiniz. Akıllı telefonunuzu bağlayarak bu görüntüleri istediğiniz yere yükleyebilir ve herkesin görmesi gerektiğini düşündüğünüz anlarınızı paylaşabilirsiniz. 150 derecelik ultra geniş açılı kamerasının yanı sıra saniyede 20 kare olmak üzere 4K, saniyede 30 kare olmak üzere 2K çekim de yapabilirsiniz. Son olarak cihazın 64 GB’a kadar Class 10 hafıza kartını desteklediğini de söyleyelim.

Xiaomi Mijia 4K Aksiyon Kamerası

Xiaomi’nin 4K kayıt imkanı sunan kamerası sayesinde 145 derecelik açıyla video çekimi gerçekleştirebilirsiniz.64 GB’a kadar Class 10 kart desteği sağlayan kamerayla aynı zamanda 8,3 MP’lik fotoğraflar da çekebilirsiniz.

Yaz tatilinde Vlog çekecek kişilerin yanlarından ayırmayacağı aksiyon kameralarını incelediğimiz yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Teknostore üzerindeki diğer aksiyon kameralarını incelemek için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

23
8
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
23
8
3
2
1