Yeni Akıllı Telefon Aksesuarı Yepyeni Bir Görüntüleme Mimarisi Sunuyor!

5
4
2
1
1
Yeni nesil akıllı telefonlar ve sahip oldukları teknoloji, bazı yetenekleri sayesinde rakip cihazlara doğrudan meydan okuyabilecek seviyeye geliyor.

Akıllı telefon içeriğini bazen daha büyük bir mimariye aktarmak isteyebilirsiniz. Artık sizin için yeni bir mimari geliştirildi. İçerikleri tablet veya TV gibi cihazlara doğrudan aktarmak zorunda değilsiniz. 

Superscreen, telefonunuzdan 2K ekrana geçiş yapmanıza izin veren yeni bir Kickstarter konsepti. Söz konusu yapı, akıllı telefonu daha büyük bir ölçekte kullanmanızı sağlayan aynalama mimarisi. Çoğu tablette telefon işlevleri bulunmuyor. Bu da bize alternatif bir proje olarak geri dönüyor..

Superscreen ile akıllı telefonunuzu "üstün" hale getirebilirsiniz. Yapı, HD 2560 x 1600 çözünürlükte içeriği ölçekleyebilir. Superscreen ayrıca tam dokunmatiktir ve yön kontrolüne izin verir. Onunla bir akıllı kalem kullanabilirsiniz. Piyasadaki akıllı telefonlarla uyumludur. Üstelik araştırma ekibine göre,veri transferleri için WiFi ile daha hızlı çalışma da mümkün.

Cihaz; Bluetooth veya WiFi'i ve yeni patent bekleyen bir teknolojiden faydalanmaz ve farklı iletişim mimarlarının bir melezini kullanır. 99 dolarlık ek ekran ayrıca 12 saatlik bir pil, Bluetooth, arka ve ön yüz kameraları ve yüksek çözünürlüklü mimari ile birlikte geliyor. Projenimn Kickstarter crowdfunding sitesind fon hedefi yalnızca 50.000 Dolar düzeyindeydi. Ancak bağışlanan rakam 500.000 dolar seviyesinde ve bu da gerekenin on katı anlamıma geliyor. Yani ek ekranın gelmesine çok ama çok az zaman kaldı. Yine de inceleme yapmadan cihazın üstün bir yapıya sahip olduğunu söylemek doğru olmaz.

Kaynak : https://androidcommunity.com/superscreen-supersizes-your-smartphone-features-20170
5
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
5
4
2
1
1