Yeni Nesil Apple MacBook Pro Geliyor!

0
0
0
0
0
Teknoloji harikası Apple'ın yeni nesil MacBook Pro'un yayınlanma tarihi gibi sahip olacağı yeni tasarım değişiklikleri sizlere aktardık.

Bildiğiniz gibi hepimiz Apple’ın yeni çıkartacağı MacBook serilerini, büyük  bir değişim yapması ile bekliyorduk ve Apple bugün yeni seri MacBook’un 27 Ekim’de bizlerle buluşacağını duyurduğu gibi özelliklerinden ve yeniliklerinden de bahsetti. 

Apple’ın son serisinde sadece USB-C girişi olduğunu biliyoruz, bundan dolayı şarj ederken aynı zamanda başka bir aygıt bağlayamıyorduk. Ancak yan markalarının ürettiği apartlar ile bu mümkün olabiliyordu. Apple’ın önceki serilerilerini göz önünde bulunduracak olursak, yeni çıkartacağı seride büyük değişikliklerin olacağı konusu kaçınılmaz oluyor.

Yeni nesil MacBook Pro’da 12 inç OLED ekran, 1 MagSafe, 2 USB-3.0, HDMİ, SD kart ve kulaklık jack girişinin yer alacağı belirtiliyor. Übersonik ince tasarıma sahip olacak olan yeni nesil MacBook’lara birde yeni bir özellik ekleniliyor, sahip olacağı klavyenin üzerinde fonksiyon tuşlarının yerine artık dokunmatik OLED şeritler yer alacak. Bu da şu demek oluyor, masa üstü menüsünü buradan dokunarak yönetebileceksiniz ve hemen nasıl bir şey olacağını merak eden takipçilerimize aşağıda bulunan klavye fotoğrafındaki gibi olacağını veya benzeyeceğini de belirtelim.

Henüz sadece 27 Ekim'de yayınlanması planlanan yeni MacBook Pro'un ne kadarlık bir fiyata sahip olacağı belli olmadığı gibi tam detaylı özellik bilgileri de bulunmuyor maalesef. Bekleyelim görelim. 

Kaynak : http://www.theverge.com/2016/10/18/13314972/apple-macbook-pro-late-2016-rumors-no-usb-ports
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0