Yeni Bir İddiaya Göre, Samsung Galaxy Note10’un Lansman Tarihi Belli Oldu

26
5
2
2
0
Güney Kore’den birçok teknoloji meraklısının beklediği haberler geliyor. Samsung Galaxy Note10 serisi 10 Ağustos Cumartesi günü resmen tanıtılacak.

Koreli teknoloji devinin merakla beklenen yeni telefonları Galaxy Note10 serisinin resmi olarak tanıtılmasına yaklaşık iki ay kaldı. Galaxy Note10 serisi iki model olarak karşımıza çıkacak. Bunlardan ilki Galaxy Note10, ikincisi ise Galaxy Note10 Pro modeli olacak. Note10 modeli, 6,3 inç bir ekrana ve üçlü arka kamera sistemine sahip olacak. Note10 Pro modeli ise 6,8 inç bir ekrana, dörtlü arka kamera sistemine ve 5G bağlantı desteğiyle gelecek.

Son zamanlarda telefon üreticileri ekrandan feragat etmeden ön kamerayı yerleştirmeye çalışıyor. iPhone X ile hayatımıza iyiden iyiye giren çentikli ekran, daha sonra evrimleşerek birçok farklı tasarımla kullanıcılara ulaştı. Samsung, Note10 serisinde kamerayı çentik anlayışının dışında, Sonsuz-O ekranında, bir delik içerisinde kullanıcıların beğenisine sunacak.

Note10 Pro’nun, estetik olarak Note10 ile hemen hemen aynı tasarıma sahip olması bekleniyor. İki telefonun da ön kısmında çift kamera beklenmiyor. Ayrıca telefonlarda 3,5 mm kulaklık girişinin de olmayacağı söyleniyor. Samsung bu sefer Bixby tuşunu da çıkarabilir.

Her zaman olduğu gibi belirtemkte fayda var: Bu bilgiler şu an için kesin değil. Bu bilgilerin Samsung tarafından onaylanması için 10 Ağustos tarihini bekleyeceğiz.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/06/07/samsung-galaxy-note-10-could-have-an-official-launch-date/
26
5
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
26
5
2
2
0