Yeni Corvette Trafikte Görüntülendi, Sesiyle İçleri Titretti (Video)

32
6
4
1
1
Corvette'in yeni modeli, ilk kez hareket halinde görüntülendi. Temmuz ayında tanıtımı yapılacak olan arabanın teknik özellikleri sır gibi saklanırken, egzoz sesini inceleyen otomobil uzmanlarına göre araçta 6.2 litrelik V8 motor kullanılacak.

Bilindiği üzere Corvette, temmuz ayında yeni bir otomobil tanıtacak. Bu otomobilin tanıtılmasına hala birkaç ay varken, otomobil Amerika yollarında görüntülendi. Amerika'nın Michigan eyaletinde bulunan Detroit şehrinde görüntülenen aracın videosu YouTube üzerinden paylaşıldı. Paylaşılan videoda aracın egzoz sesi, izleyenlerin içini titreten türdendi.

Aracın teknik özellikleri Corvette tarafından sır gibi saklanıyor ancak her zaman olduğu gibi bazı söylentiler mevcut. Aracın egzoz sesini inceleyen otomobil uzmanları, Corvette'in yeni aracının Corvette C7'de bulunan 6.2 litrelik V8 motoru taşıyabileceği söyleniyor. Bu motorun 460 beygir gücünde olduğu düşünülürse, Corvette'in yeni modelininde yeterince güçlü ve hızlı olabileceğini söylemek mümkün ancak başka bir iddiaya göre otomobilin 500 beygir gücünde olabileceği de söyleniyor. İşte Corvette'in temmuz ayında duyuracağı yeni modeli;

Videoda görülebileceği üzere, otomobilin teknik detaylarını anlamak da mümkün değil. Vitesin manuel mi yoksa otomatik mi olduğu da anlaşılmıyor. Anlaşılan o ki, bu aracı daha yakından tanımamız için temmuz ayını beklememiz gerekiyor.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/350031/hear-mid-engined-corvette-video/
32
6
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
32
6
4
1
1