DC, Yeni Dizisi Stargirl'ün İlk Fragmanını Yayınladı

12
4
2
0
0
DC, 2020'nin bahar aylarında yayınlamayı planladığı yeni dizisi Stargirl!'e ait ilk fragmanı yayınladı. Brec Bassinger'ın başrol oynayacağı dizi, diğer DC yapımlarından farklı bir havaya sahip olacak gibi görünüyor.

DC evrenini genişletecek olan yeni DC serisi Stargirl!, 2020 yılında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yayınlanacağı kanal diziye ait ilk görüntüleri izleyiciye sundu. 

Dizinin ön gösterimi 2020 yılının baharında yapılacak ve yakın zamanda yapılmış olan bir açıklamaya göre dizi, The CW kanalında yayınlanacak. Ayrıca yakın zamanda yayınlanmış olan kısa fragman sayesinde artık diziden ne beklememiz gerektiğini biliyoruz.

Yayınlanan fragmanda, aralarında 'Stargirl' lakaplı ana karakterin de bulunduğu bir grup genç; kilitli dolapların önünde dizili bir şekilde duruyor. Bu sırada da Courney Whitmore'un sesini şu cümleyi söylerken duyuyoruz: "Ekip beni seçti ve ben de seni seçiyorum.".

stargirl fragman

Stargirl! dizisi şu ana kadar DC evrenine dair gördüğümüz her şeyden farklı olacak gibi görünüyor. Young Justice ve Harley Quinn gibi animasyon dizileri Titans, Swamp Thing, ve Doom Patrol gibi canlı çekim aksiyon filmlerinden daha hafif ve eğlenceli bir havaya sahip. Stargirl! ise bir grup genç karakterlere odaklanırken bu iki sınıfın da özelliklerini taşıyarak özgün bir yapım olarak karşımıza çıkacak. 

Brec Bassinger role yakıştırıldı

Brec Bassinger

Dizinin yaratıcısı Geoff Johns, daha önce yaptığı bir açıklamada,  daha önce çizgi romanlarında yer verdiği bir karakter olan Stargirl'ü canlandıracak olan Brec Bassinger'ın role yaklaşımını övdü:

"Benim için Stargirl'den daha özel bir çizgi roman karakteri yok. Ayrıca bu karakteri  Brec Bassinger'dan daha iyi ete kemiğe büründürecek bir oyuncu da yok. Brec'in samimiyeti, gücü, mizahı ve pozitif enerjisi Courtney Whitmore'un da temel özelliklerini oluşturuyor. Onun bu rolü almasından çok memnunum."

Stargirl, Legends of Tomorrow ve Smallville dizilerinde de kendisini göstermişti fakat bu yeni seride karakter, yeni bir izleyici kitlesi ile birlikte kendini tamamen yenileyecek.

Kaynak : https://comicbook.com/dc/2019/12/07/dc-universe-debuts-first-stargirl-teaser-trailer/
12
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
4
2
0
0