Yeni FPS Oyunu Rage 2'nin Yol Haritası Yayımlandı

22
4
3
1
0
Çok yakında çıkması planlanan yepyeni FPS oyunu Rage 2'nin yol haritası paylaşıldı.

The Elder Scrolls V: Skyrim ile aklımıza kazınan ünlü oyun yapımcısı Bethesda Software'in yen FPS (birinci şahıs nişancı) oyunu Rage 2 hakkında bilgiler, oyunun çıkmasına aylar varken dahi geliyordu. Bugün ise Bethesda tarafından yapılan paylaşımda Rage 2 oyununda zaman içerisinde hangi yolun izleneceği gösterildi.

Çok yakın bir tarihte resmi olarak yayımlanacak olan Rage 2 için beklenti gerçek anlamda büyük. Bu doğrultuda hayranlarını daha fazla bekletmek istemeyen Bethesda; kostümler, etkinlikler, yarışmalar ve daha birçok şeyin tarihini içeren paylaşımı yaptı. GTA serisinden alışkın olduğumuz hilelerin bulunacağı Rage 2 için ilerleyen süreçte 'hile' sayısının kat kat artırılacağı da gelen bilgiler arasında.

Yapılan paylaşımda daha önce herhangi bir oyunda eşine rastlamadığımız "Bataklık Kapışmaları"nın yapılacağını gösteren Bethesda, özellikle oyunun 30. günü (1. ayı) kutlamak için büyük bir güncellemeyi sunacağını belirtiyor. 2019'un sonuna kadar gündemden düşmemesi beklenen Rage 2'nin 3 gün sonra, 14 Mayıs Salı günü yayımlancağı da gelen bilgiler arasında.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/05/11/rage-2-roadmap-post-launch-plans/
22
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
22
4
3
1
0