Yeni iPad Pro, Üçlü Kamera Kurulumuna Sahip Olacak

12
7
4
3
1
Apple’ın iPhone 11’de üçlü kamera kurulumunu kullanacağını biliyorduk. Yeni ortaya çıkan bir rapora göre Apple yalnızca iPhone 11’de bu kurulumu kullanmayacak ve iPad Pro da üçlü kamera kurulumuna sahip olacak.

Apple’ın 2019 yılında piyasaya sürmeyi planladığı cihazları hakkında birçok bilgi çıkmaya devam ediyor. Bu sefer gelen bilgiler ise yeni iPad Pro hakkında. Macotakara’da ortaya çıkan yeni bir rapora göre, iPad Pro’nun yeni modelinde üçlü kamera kurulumu bulunacak.

apple

Bu rapor, Çin’deki bir tedarikçiye dayanıyor ve 2019 iPad Pro’nun “üçlü kamera kurulumuyla piyasaya sürülme ihtimali olduğunu” belirtiyor. Bu aslında şüpheyle yaklaşılması gerekilen bir iddia olsa da pek de imkânsız gözükmüyor. Şu anda piyasada olan iPad Pro modeli, bir adet 12 MP’lik kameraya sahip, bu nedenle yalnızca bir yılda tek lens kullanımından üçlü kamera kurulumuna geçmek dikkate değer bir değişiklik olacaktır.

iPad Pro

 Aslında iPad Pro, arka kamerasında Portre modunu desteklemiyor ancak ortaya çıkan bilgilere göre kullanılacak olan yeni üçlü kamera, bu tür özellikleri tablete getirebilir. Bunların yanı sıra üçlü kamera kurulumu, 2019 iPad Pro’yu artırılmış gerçeklik alanında da fazlasıyla geliştirerek performansını artırabilir.

Raporun bir yerinde, 10.2 inçlik iPad modelinin çift kamera kurulumuyla da gelebileceği belirtiliyor. Bu model, 9.7 inçlik 2018 iPad’in yerini alacak. Aslında bu değişikliklerin iPad modelleri için büyük değişiklikler olduğunu söylemek de yanlış olmaz.

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/08/09/2019-ipad-pro-camera/
12
7
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
12
7
4
3
1