Yeni iPhone 7 Sızıntısı Kafaları Karıştırdı

0
0
0
0
0
iPhone 7’nin ön paneline ait olduğu iddia edilen görsel, bugüne kadar paylaşılan tüm sızıntılardan daha farklı bir ön panel olduğunu gösteriyor.

Samsung’un yeni üst seviye akıllı telefonu Galaxy Note 7’nin tanıtmasından sonra gözler en çok merak edilen cihazlardan biri olan iPhone 7’ye çevrildi. iPhone 7 ile ilgili bugüne kadar yayınlayan onlarca sızıntıyla cihazı tam anlamıyla bildiğimizi düşünsek de, bugün paylaşılan yeni bir sızıntı kafaları karıştırdı.

Daha önceki sızıntılarda iPhone 7’nin ekranının klasik şekilde göze çarpan bir değişiklik olmadan geleceği görülse de, paylaşılan yeni ön panel sızıntısı iPhone 7’de önemli değişikliklerin olacağını gösteriyor.

iPhone 7’ye ait olduğu iddia edilen bu paneli ele aldığımızda iPhone 7’nin ön kamerasına ayrılan alanın büyüdüğünü, ahizenin daha da genişletildiğini ve daha gelişmiş yakınlık sensörü kullanıldığını görüyoruz. Elbette bu alanların büyümesi ve yakınlık sensörüne ayrılan alanın genişlemesi iPhone 7 hakkında yeni sürprizlerin habercisi.

Bu sızıntılar dolaylı da olsa bize iPhone 7’de 6S’e göre daha yüksek çözünürlüklü bir ön kameraya yer verileceğini ve ahizenin genişleyerek düşük ihtimal de olsa hoparlör olarak kullanılabileceğini gösteriyor. Yakınlık sensörü tarafında ise işler daha karışık. Eğer Apple sadece telefon kulağımıza koyduğumuzda ya da üzeri örtülüyken telefon kararsın amacıyla bir yakınlık sensörü koyacak olsaydı sensörü bu kadar geliştirmezdi. Muhtemelen şirket karşımıza yakınlık sensörünün işe yaradığı farklı bir sürprizle karşımıza çıkacak.

Tabii her ne kadar detaylı sızıntılar gelse de bazen bu sızıntıların doğu çıkmama ihtimali de bulunuyor. Cihazın son halini resmi olarak tanıtılacağı Apple etkinliğinde göreceğiz. iPhone 7’nin tanıtılacağı Apple Keynote etkinliğinin Eylül ayında düzenlenmesi bekleniyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0