Apple'ın 10. Yılında Üreteceği Yeni iPhone Modeli İçin Ortaya Atılan 7 Söylenti

2
0
0
0
0
Apple'ın 10. yılı dolayısıyla üreteceği iPhone modeli için ortaya çıkan söylentileri derledik.

Önümüzdeki yıl iPhone’un 10. yıldönümü olacak. On yıldır teknoloji dünyasını kasıp kavuran bu akıllı telefon her yeni modelinde bizleri şaşırtmaya devam etti. iPhone 7 için kulislerde konuşulanlar taze iken yeni model hakkında haberler servis edilmeye devam ediyor. Fısıltıların işaret ettiği nokta ise cihazın yeniden ve radikal bir değişim ile tasarlanacağı yönünde.

Gelecek Model “S“ Olmayabilir

Şirket büyük ihtimalle iPhone 7’nin “S” modelini çıkarmayacak. 2017’de doğrudan iPhone 8 veya iPhone 10’u çıkarabilir.

Ön Yüzü Kenarlıksız Olacak

Apple Bloger’ı John Gruber tarafından ortaya atılan iddia iPhone 10’da kenarlık olmayacağı. Şirket içinde gizli bir kaynaktan aldığı habere göre yeni telefonun yüzeyi gayet geniş olacak.

Ana Gövde Camdan Çerçeve Aliminyumdan

Apple analistlerinden Min Chi Kuo iPhone 10’un ana gövdesinin camdan oluşacağını söylüyor.Yeni modelin iPhone 4 ve 4s’e benzer bir estetikle yapılacağını söyleyen Kuo, bu güne dek birçok tahmininin doğru çıkması ile tanınıyor.

Home Tuşu Görünmez

Gruber’a göre home tuşu ön panele gömülü olarak gelecek. Bu da onu görünmez kılacak. i4u isimli teknoloji blogunda da bu haberi doğrulayan söylentiler mevcut. Yakın zamanda Çinli teknoloji devi Xiaomi piyasaya, benzer bir teknoloji ile yeni bir cihaz sürmüştü.

Ekranda Bir Numara

The Korea Herald haber sitesi 2017’de iPhone’un AMOLED ekrana geçeceğini duyurdu. Unutmayalım şu anki iPhone ekranları LCD teknolojisini kullanıyor. Bu da yeni ekran görüntüsünün şahane olacağının bir işareti.

Kablosuz Şarj

MacRumors’dan yayılan bir habere göre yeni şarj cihazları kablosuz olacak. Şirketin hala wireless şarj çözümleri üzerine ağırlık verdiği geçtiğimiz Eylül ayında duyulmuştu.

Çift Lensli Kameralar Küçük Modellere Uzak

Ming Chi Kuo, 2017’de çift lensli kameralara büyük iPhone modellerinin sahip olacağını söylüyor. Belki de küçük modeller için de bir çözüm geliştirileceğini düşünebiliriz. Fakat Kuo’nun tahmini doğruysa bunun için çok da ümitlenmemeliyiz.

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0