Yeni iPhone X ve 6.1 inçlik iPhone 9 Böyle Görünecek

51
16
13
9
9
Apple hayranları büyük bir merakla şirketin yeni saray mücevherlerini tanıtmasını bekliyor. Hollandalı bir blog ise Apple'ın yeni iPhone X ve 6.1 inç ekranlı iPhone 9 modellerini 3 boyutlu olarak modelleyip çevrimiçi olarak paylaştı.

Apple’ın Eylül ayında 3 yeni iPhone modeli tanıtacağını artık hepimiz biliyoruz. Bu üç modelden 2’si OLED ekrana sahipken, uygun fiyatlı üçüncü iPhone, LCD ekrana sahip olacak. Hollandalı teknoloji blogu Nieuwe Mobiel’den tasarımcı Jonas Dähnert, 5.8 inç OLED ekranlı iPhone X ve 6.1 inç LCD ekranlı iPhone 9’u yan yana getirdi.

Dähnert’e göre 6.1 inçlik iPhone modelinin adı iPhone 9 olacak fakat bu konuda kesin bir bilgi bulunmuyor. Arkadan bakıldığında iPhone 8’in devamı gibi görünen iPhone 9, ön tarafta ise iPhone X ile aynı tasarıma sahip olacak. Fakat LCD ekranın getirmiş olduğu tasarım zorlukları, iPhone 9’un bir miktar daha kalın çerçevelere sahip olmasına neden olacak.

Biliyoruz ki her iki OLED ekranlı iPhone modeli de çift arka kameraya sahip olacak. Fakat daha uygun fiyatlı olan iPhone 9, tek arka kamera ile yetinmek zorunda kalacak. iPhone 9’un 3D Touch teknolojisini desteklemesi de beklenmiyor fakat ana ekran tuşu kaldırıldığından LCD ekranlı iPhone’da da Face ID desteği bulunacak.

OLED paneller, ekranın esnetilebilmesine imkan sağlamaktadır. Bu sayede Apple, iPhone X ekranının alt kısmını geriye doğru esnetmiş ve ekranın altında bulunan çerçeveden kurtulmuştu. Fakat LCD paneller ekranın esnetilmesine izin vermez. Bu nedenle Apple’ın iPhone 9 modelinde alt çerçeveden nasıl kurtulacağı merak konusu.

Kaynak : https://bgr.com/2018/07/03/iphone-x-vs-iphone-9-new-renders-rumored-design-features/
51
16
13
9
9
Emoji İle Tepki Ver
51
16
13
9
9