Yeni LG V40 ThinQ Hakkında Şu Ana Kadar Bilinen Her Şey!

13
7
2
2
1
LG'nin yeni amiral gemisi V40 ThinQ'in tanıtılmasına birkaç ay kaldı. Peki şu ana kadar gerçekleşen sızıntılara göre nasıl bir cihaz ile karşılaşacağız?

Güney Koreli teknoloji devi LG, şirketin bu yılki en güçlü amiral gemisi olacak olan LG V40 ThinQ’i önümüzdeki birkaç ay içinde tanıtacak. Cihazın neye benzeyeceğini hala bilmiyoruz fakat hem LG’nin açıklamaları hem de ortaya çıkan bazı sızıntılar LG V40 ThinQ’in teknik özellikleri hakkında bazı önemli ipuçları sağlıyor.

LG V40 ThinQ ekranının çentikli mi yoksa çerçeveli mi olacağını henüz bilmiyoruz. Bildiğimiz bir şey varsa o da cihazın OLED ekrana sahip olacağıdır. Hem LG’nin açıklamaları hem de şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgiler, LG’nin V serisine OLED ekranlar ile devam edeceğini gösteriyor.

Evan Blass’ın kod adını ‘Storm’ (Fırtına) olarak açıkladığı LG V40 ThinQ, şaşırtıcı olmayan bir şekilde Qualcomm’un Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacak. 2018 yılında tanıtılan neredeyse tüm amiral gemilerinde bu işlemcisinin kullandığını düşünürsek yanlış bir tercih olduğunu söyleyemeyiz.

LG V40 ThinQ hakkında bildiğimiz bir başka detay ise cihazın çift arka kameraya sahip olması. Bu kameraların hangi sensörleri kullanacağı ya da diyafram değerinin ne olacağı henüz bilinmiyor. Tahminlere göre şirket, ikinci kamerada monokrom ya da farklı bir sensör tercih etmek yerine yine geniş açı sensör tercih edecek.

Mevcut sızıntılar LG V40 ThinQ’in yaz döneminin sonu ya da güz döneminin başında tanıtılacağını söylüyor. Bu da cihazın Ağustos-Eylül tarihlerinde tanıtılacağı anlamına geliyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan LG V30’un da benzer bir tarihte tanıtıldığı düşünülürse sızıntıların haklılık payı olabilir.

LG V10 600 dolar gibi cazip bir fiyat etiketine sahipti. LG V20’de fiyatlar 830 dolara kadar yükselti. LG V30 800 dolardan satışa çıktı. LG V30S 930 dolara alıcı buldu, LG V35 ise 900 dolar fiyatı ile tüketiciler ile buluştu. Bu skalaya bakacak olursak yeni LG V40 ThinQ’in 1000 doları zorlayacak bir fiyata sahip olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.androidcentral.com/lg-v40
13
7
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
13
7
2
2
1