Sony'nin Yeni Minik Canavarı: Xperia X Compact Sızdırıldı

0
0
0
0
0
Sony'nin Yeni Minik Canavarı: Xperia X Compact Sızdırıldı
Sony’nin küçük boyutlarına rağmen güçlü teknik özelliklere sahip yeni akıllı telefonu Sony Xperia X Compact sızdırıldı.

Android tarafında küçük ekranlı akıllı telefon kullanmak isteyip yüksek teknik özellikleri olan cihaz bulamayanlar için en ideal seri olan Sony'nin Compact serisi, Z cihazların yerini X serisinin almasıyla bir süredir gündeme gelmiyordu. Ancak IFA 2016'ya kısa bir süre kala Sony'nin yeni Compact modelinden bilgiler gelmeye başladı.

Küçük ekran boyutundan dolayı yüksek performanslı işlemci ve boyutuna göre uygun ama ortalamanın altında ekran çözünürlüğüyle Android tarafında en iyi performans veren cihazların olduğu Compact ailesinin yeni üyesinin adı Sony Xperia X Compact olacak.

Twitter'da paylaştığı sızıntılarla gündeme gelen Evan Blass'ın yaptığı paylaşıma göre yine Xperia X serisinin tasarım izlerini taşıyan Xperia X Compact, özelliklerine baktığımızda eskisi kadar ses getirecek bir telefon olmayabilir.

Daha önce Sony'nin Compact modellerinde amiral gemisi telefonlarda kullanılan işlemcilere yer verilirken sızıntılara göre 4.6 inçlik ekranı olacak X Compact, orta seviye Snapdragon 650 çipseti ve 3GB RAM ile birlikte geliyor. Ayrıca cihazda 23MP çözünürlüklü arka ve 13MP çözünürlüklü ön kameraya yer veriliyor. Hem Xperia X modelinden çok da ufak bir ekranla gelmemesi, hem de en üst seviye donanıma sahip olmaması Sony Xperia X Compact'ı diğer Compact modelleri kadar gözde yapmayabilir.

Tabii bu bilgiler şimdilik sızıntıdan ibaret, cihaz hakkında resmi detayları 31 Ağustos itibariyle basın günü başlayacak Berlin'de düzenlenecek IFA 2016 (Tüketici Elektroniği Fuarı)'da göreceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0