Yeni Netflix Filmi Alles Ist Gut, Rotten Tomatoes'da %100 Puan Almayı Başardı

15
6
2
1
1
Netflix'e gelen yeni Alman filmi Alles Ist Gut, Rotten Tomatoes'da eleştirmenlerden tam puan almayı başardı.

Yeni Alman yapımı Netflix filmi, Rotten Tomatoes’da eleştirmenlerden %100’lük puan almayı başardı. Yazarlığını ve yönetmenliğini Eva Trobisch’in yaptığı başrolünde ise Janne rolüne hayat veren Aenne Schwarz’un yer aldığı filmde Janne, eski bir arkadaşından bir iş teklifi alır ancak daha sonra kendisine tecavüz eden, yeni patronunun kayınbiraderiyle tanışır.

Janne, bu olayı gizlemeye ve hayatına normalde olduğu gibi devam etmeye karar verir ancak doğal olarak bu saldırı kendisine çok ağır gelir.

Alman yapımı Alles Ist Gut (Her Şey Yolunda), seyircileriyle Münih Film Festivali’nde Temmuz 2018’de buluştuktan sonra popüler yayın platformuna da yolunu buldu ve izleyicilerinden oldukça iyi notlar almayı başardı.

Film, puanlama sitesi Rotten Tomatoes’da %100’lük bir puan alarak büyük bir başarı elde etmesinin yanı sıra “olağandışı” ve “yılın en iyi filmlerinden bir tanesi” gibi tanımlamaları da göğüslemeyi başardı.

Alles Ist Gut, 2018 Hamtons Uluslararası Film Festivali’nde En İyi Hikaye Anlatımı ödülünü kazanırken 2019 Alman Film Eleştirmenleri Birliği Ödülü’nde de En İyi Çıkış Yapan Film dalında ödüle aday gösterilmeyi başardı.

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/film-and-tv/new-netflix-film-has-a-perfect-100-rotten-tomatoes-score/
15
6
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
15
6
2
1
1