Yeni 'Örümcek Adam' Filminden İlk Tanıtım Videosu!

1
0
0
0
0
Yeni 'Örümcek Adam' Filminden İlk Tanıtım Videosu!
Merakla beklenen 'Spider-Man: Homecoming' filminden güzel bir tanıtım videosu geldi.

Hakları uzun bir süre Sony'nin elinde olan Örümcek Adam, sonunda Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olmuş ve Captain America: Civil War filminde resmi olarak evrene girişini yapmıştı. Sonrasında kendi filminin de geleceği duyurulan Örümcek Adam, kuşkusuz önümüzdeki yılın en fazla merak edilen -ve muhtemelen en fazla başarı elde eden- filmlerinden biri olacak.

Bugüne kadar gerek set görüntüleri, gerekse filmin yıldızı Tom Holland'ın paylaştığı gönderiler ile sık sık karşımıza çıkan 'Örümcek Adam', şimdi ise ilk tanıtım videosu ile gelmiş durumda. Marvel Sinematik Evreni'nin Iron Man'i Robert Downey JR'ın da yer alacağı fiilmde  Tony Stark'ın nasıl bir etkisi olacak tam bilemiyoruz ancak, yeni gelen video ile şunu söyleyebiliriz ki; Tony Stark, Örümcek Adam'a epey bir yardımcı olacak. Zira Spidey, filmde Tony Stark imzası taşıyan ve özellikle yan kısımlarında bulunan 'ağ kanatlar' ile tam olarak çizgi romanlardaki klasik dönem Örümcek Adam'ını yansıtmakta.

Bu video, aslında filmin asıl fragmanından küçük bir kesit olarak karşımıza çıkmakta. Asıl yani uzun fragman videosu ise yarın akşam gelecek.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0