Yeni PS4 Güncellemesi, Gelişmiş Grup Araçlarını Beraberinde Getiriyor

9
1
1
0
0
Sony, yeni PS4 ön izleme sürümünde kullanıcılarına 16 kişilik parti, gelişmiş ses kalitesi ve 'yazıdan sese'/'sesten yazıya' çevirme özelliği sunuyor.

Sony PlayStation 4 sahipleri için yaptığı önizleme programında yeni özellikleri tanıttı. Gelecek güncellemeyle artık oluşturduğunuz gruplar 16 kişiye kadar destek verebilecek ve grup içi sesli konuşmalarınızın ses kalitesi daha iyi olacak. Mikrofonu olmayan, yazıyla konuşan oyuncuları da unutmayan Sony, bu konuda yeni bir özellik getirdi. Artık PS4 İkinci Ekran uygulaması aracılığıyla parti konuşmalarını yazı şeklinde görebileceksiniz ve sizin yazdığınız yazılar da grup içinde sesli olarak okunabilecek. Ayrıca bu özelliğin henüz yalnızca İngilizce dili için geçerli olduğunu ekleyelim.

PlayStation bloğunda yayımlanan bilgilere göre isteyen herkes bu beta programına katılabilir fakat beta programında olmayan kullanıcılarla aynı gruba giremezsiniz. Bir not olarak belirtelim, eğer bir önizleme kodunuz varsa bu kodu 20 farklı üyelikte kullanabiliyorsunuz.

Şu anda PS4 kullanıcıları 8 kişiye kadar grup kurabiliyorlar. Çok kalabalık bir arkadaş grubunuz varsa ve sıklıkla grup özelliğini kullanıyorsanız, yeni gelecek güncelleme sizin için faydalı olacak gibi gözüküyor. Sony bu güncellemesinde sosyal etkileşim odaklı bir iş çıkarmışa benziyor.

Kaynak : https://blog.us.playstation.com/2019/06/04/join-the-playstation-preview-program-for-a-chance-to-get-early-access-to-updated-party-features/
9
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
1
1
0
0