Yeni Spider-Man Oyununun Yapımcılarından, VR Oyunu Stormland Geliyor

11
1
0
0
0
E3 zirvesi için hazırlanan fragmanında oldukça başarılı bir oyun izlenimi veren Stormland, VR teknolojisini açık dünya oyun sistemi ile buluşturuyor.

Yeni Spider-Man oyunu ile adından sıkça bahsettiren Insomniac Games, oldukça iddialı bir oyunla daha gündemdeki yerini sağlamlaştıracağa benziyor. Oculus Rift için geliştirilen, VR teknolojisinin nimetlerinden sonuna kadar faydalanabileceğimiz bir oyunla karşımıza gelen ekip, yayınladıkları fragman ile beklentiyi bir hayli yükseltti.

Stormland adı verilen FPS tabanlı oyun, diğer VR oyunlarından farklı olarak açık dünya oyunlarına yakın bir içeriğe sahip. Oculus’un bugüne kadar Rift platformu için sağladığı en yüksek bütçeye sahip olan oyun, harcanan bütçenin hakkını sonuna kadar verebilecek bir potansiyel barındırıyor. Özellikle nisbeten yeni olarak kabul edebileceğimiz VR teknolojisini düşündüğümüzde, böyle bir atılım oyun dünyasında köklü değişikliklere sebep olabilir.

Fragmanda izlediklerimizi yorumlayacak olursak, bir şekilde ırkımıza yapılan bir saldırıdan canlı çıkıyor ve tekrar eski gücümüze kavuşmak için robot bedenimize parçalar topluyoruz. Kendimiz gibi saldırıya uğramış robotları da görevimizde yardımcı olması için hayata döndürerek, düşman ile esaslı bir savaş için hazır hale gelmeyi amaçlıyoruz. E3 2018 zirvesinde daha detaylı tanıtılacak oyun hakkında size daha derinlemesine bilgiler verebilmek için yakın takipte olacağız.

Kaynak : https://www.engadget.com/2018/06/07/insomniac-games-oculus-vr-stormland/
11
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
1
0
0
0