Yeni Star Wars Oyununun 8 Milyon Adet Satması Bekleniyor

10
2
2
2
1
Star Wars’ın yeni oyunu Star Wars: Jedi Fallen Order’in oldukça iyi satış rakamlarına ulaşması bekleniyor. Electronic Arts, bu kez turnayı gözünden vuracağa benziyor.

Electronic Arts (EA), şu anda yapım aşamasında olan oyunlarının tahmini satış rakamlarını paylaştı. Bu oyunlar arasında Star Wars: Jedi Fallen Order, Need for Speed ve Plants vs Zombies de yer alıyor.

Yatırımcılarla bir araya gelen EA gelecek planlarını ve gelecekte oyunlarının ne kadar satacağına olan tahminlerini paylaştı. EA CFO’Su Blake Jorgensen, Jedi Fallen Order’in 6 milyon ila 8 milyon arası kopya satmasını beklediğini söyledi. Henüz ismi belli olmayan yeni Need for Speed oyununun 4 milyon, yeni Plants vs Zombies oyununun ise en az bir milyon kopya satması bekleniyor.

Jorgensen ayrıca EA’in EA Sports altında çıkardığı spor oyunlarının satışlarında bir düşüş olacağını söyledi. Bunun sebebi olarak 2018 yılındaki Dünya Kupası’nı gösteren Jorgensen, kupanın FIFA 2019 satışları için büyük yarar sağladığını belirtti. EA Sports FIFA 20, NBA Live 20, Madden NFL 20 ve NHL 20 oyunlarını yapacak.

Yeni Need for Speed oyunu ve Plants vs Zombies oyunu hakkında çok fazla bir bilgi yok ancak oyunların yılın son çeyreğinde piyasaya çıkması bekleniyor. Her iki oyunun da Xbox One, PlayStation 4 ve bilgisayarda oynanabilmesi bekleniyor. Plants vs Zombies oyununun bir shooter olacağı söyleniyor, bu da oyunun daha önce söylentileri çıkan Plants vs Zombies: Garden Warfare 3 olabileceği anlamına geliyor. Need for Speed oyununu Ghost Games stüdyosu yapacak ancak stüdyo bir isim açıklamış değil.

Yeni Star Wars oyunu Jedi Fallen Order’i Titanfall ve Apex Legends’in altında da imzası bulunan Respawn Entertainment geliştirecek. Oyunun ilk senaryo fragmanı bu yılki Star Wars Kutlamaları esnasında yayınlanmıştı. Oyunun altı yazarı arasında yer alan Chris Avellone, Respawn için hikayenin çok önemli olduğunu söyledi. Avellone, zaten oyunlarına çeşitli anlatım katmanları yerleştirmekte iyi iş çıkarttığını söylediği firmanın, bir Star Wars oyununda hikayenin önemli bir rolü olduğunu düşündüğünü söyledi. Yazar, Respawn’ın bu özelliğini sevdiğini söylüyor.

Star Wars: Jedi Fallen Order’i 15 Kasım’da Xbox One, PS4 ve bilgisayar için satışa sürecek. Oyun, Revenge of the Sith’in kaldığı yerden başlayacak.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/star-wars-jedi-fallen-order-is-expected-to-sell-as/1100-6466759/
10
2
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
10
2
2
2
1