Yeni Star Wars Oyununun İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

30
3
2
1
0
Electronic Arts, Titanfall’un yapımcısı Respawn tarafından geliştirilen, Star Wars hayranlarında büyük heyecan uyandıran Star Wars Jedi: Fallen Order’ın bir oynanış videosunu gösterdi. EA videoyu E3 ile aynı anda gerçekleşen EA Play etkinliğinde izleyenlerle buluşturdu.

PlayStation 4, Xbox One ve PC’ye 15 Kasım 2019 tarihinde çıkışını yapacak olan tek oyunculu bir aksiyon oyunu olan Star Wars Jedi: Fallen Order, 3. ve 4. filmler arasında geçecek. Oyunda Gotham dizisinden bildiğimiz Cameron Monaghan tarafından canlandırılan Cal Kestis karakterini yöneteceğiz. Kestis, Klon Savaşları’nın sonunda, Padawan'lar İmparatorluk tarafından katledilirken, kurtulmayı başaran ender Padawan'lardan biri.

Videoda, İmparatorluğun arananlar listesinde bulunan Kestis, Stormtrooper, Inquisitor ve yeni Purge Trooper'lardan oluşan birliklerle savaşıyor. Kestis, İmparatorluk Kashyyyk gezegenini istila ettikten sonra, Saw Gerrera ile birlikte Wookie soyunu kurtarmaya çalışıyor.

Oyun boyunca yaptığımız savaşlar, sonrasında bize kullanılabilir yetenek puanları olarak dönecek. Bu puanları Jedi yeteneklerimizi geliştirmek için kullanacağız. Respawn’ın CEO’su Vince Zampella, eski Star Wars oyunlarında olduğu gibi bir aydınlık-karanlık taraf seçimi yapılmayacağını söyledi.

EA’in gösterdiği oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://venturebeat.com/2019/06/08/star-wars-jedi-fallen-order-shows-force-heavy-gameplay-as-you-rescue-wookiees-with-saw-gerrera/
30
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
30
3
2
1
0