Yeni Tanıtım Posteri Oppo Find X'in Özelliklerini Resmen Ortaya Çıkardı!

17
2
2
2
1
Oppo Find X'in işlemcisi, RAM kapasitesi ve depolama alanı, yeni tanıtım posteri ile birlikte resmi olarak ortaya çıkmış oldu.

Oppo Find X, son haftaların en çok heyecan yaratan akıllı telefonu olabilir. Nedenini anlamak çok zor değil. Bugüne kadar Oppo’yu hep fiyat/performans telefonları ile görmüştük. Find X ise gerçek bir amiral gemisi olarak masaya yumruğunu vurmaya geliyor.

Daha önce ortaya çıkan tanıtım posterlerinden bildiğimiz kadarı ile cihaz, 5x optik yakınlaştırma özelliğine ve kavisli bir ekrana sahip olacak. Weibo’da yeni ortaya çıkan bir Find X posteri ise cihazın birkaç teknik özelliğini daha gözler önüne seriyor.

Postere göre yeni Oppo Find X, Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacak. 8GB RAM kapasitesine sahip olacak olan cihazın dahili depolama kapasitesi ise 256 GB olacak. Fakat bu özelliklerin cihazın en üst versiyonu için geçerli olacağı düşünülüyor.

Daha önce ortaya çıkan sızıntılara göre Find X, 20MP ve 16MP olmak üzere çift arka kameraya, ayrıca 25MP çözünürlüğünde bir selfie kamerasına sahip olacak. 3,645mAh batarya ile kutudan çıkacak olan cihazın resmi lansmanı ise 19 Haziran tarihinde gerçekleşecek.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/oppo_teases_the_find_x_with_sd845_8gb_of_ram_and_plenty_of_storage-news-31621.php
17
2
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
17
2
2
2
1