Meizu'nun Yeni Fiyat Performans Canavarı Meizu M5 Ortaya Çıktı

2
1
0
0
0
Uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler üreten Çinli telefon üreticisi Meizu, yeni M5 modeliyle test programlarında ortaya çıktı.

Meizu, uygun fiyatlı ve kaliteli gövdelere sahip telefonları, akıcı arayüzlü telefonlarıyla Çin’de oldukça beğeni kazanmış ve popüler olmuştu. Sadece Çin ile sınırlı kalmayıp farklı ülkelere de açılan firma, şimdi de M5 adında yeni bir modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan fotoğraflar ve özelliklerle tanıdığımız Meizu M5, bugün de popüler test programı Geekbench’de görüldü. Programdan alınan özelliklere göre telefonda 1 gHz hızında çalışan 8 çekirdekli Mediatek MT6750 işlemcisi bulunuyor. 2 GB RAM ve 720p HD ekran çözünürlüğüne sahip olacak telefon, tahminen 5 inç bir ekrana sahip olacak. Bunun yanında 13 MP ana kameraya sahip olacak telefonun 16 GB da dahili depolaması bulunuyor. Ön kamera ile ilgili bilgi olmamakla birlikte gövde materyali olarak Meizu tarafından çok tercih edilen metal yerine polikarbon kullanılacağı da bilgiler arasında. Cihazın siyah ve su yeşili olmak üzere iki rengi ortaya çıkan resimlerde görünüyor.

Cihazın özelliklerini göz önüne aldığımızda alt sınıf donanıma sahip bir telefon olacağını ve fiyatının da düşük olacağını söylemek mümkün. Kesin fiyat ve çıkış tarihi ise henüz belli değil.

 

Kaynak : http://www.gsmarena.com/more_meizu_m5_images_spotted_device_shows_up_on_geekbench_as_well-news-21239.php
2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0