Yeni Venom'un Göğsünde Neden Bir Örümcek Bulunmuyor?

30
15
6
5
1
Çizgi romanlardan ve geçmişteki Venom filmlerinden hatırladığımız kadarı ile Venom'un göğsünde dev bir örümcek yer alıyordu. Fakat Ekim ayında vizyona girecek yeni filmde karakterin göğsünde bir örümcek yer almıyor.

Sinema severler, gelecek Ekim ayında yeni bir Venom filmi ile beyaz perdede buluşma fırsatı yakalayacaklar. Venom, başta Marvel ve Spider-Man hayranları olmak üzere pek çok sinema severin heyecanla izlediği kötü karakterlerden biri. Simsiyah bir görünüme sahip olan Venom, görünüş itibari ile Marvel’ın en korkutucu kötü karakterlerinden biri olabilir.

Alışık olduğumuz Venom’un simsiyah gövdesinde beyaz renkte dev bir örümcek yer alıyordu. Fakat Ekim ayında vizyona girecek filmdeki Venom’un göğsünde bir örümcek yer almıyor? Tamam da Marvel durup dururken karakterin görünüşünü neden değiştirdi? Bu sorunun yanıtı, Comic-Con 2018’de ortaya çıktı.

Comic-Con 2018’de Venom’un yeni görünüşü hakkında açıklamalarda bulunan filmin yönetmeni Ruben Fleischer, çizgi romanlarda ve daha önceki filmlerde görünen Venom’un Spider-Man orijinli olduğunu, bu nedenle de göğsünde bir örümcek yer aldığını, kendi filmlerinde ise Venom’un Spider-Man ile bir bağı olmadığını dile getirdi.

Fleischer, pek çok kişi için Venom’un göğsünde bulunan örümceğin bir anlam ifade etmediğini, ancak gerçekte o örümceğin bir anlam taşıdığını söylerken, kendi bağımsız filmlerinde göğsünde örümcek olan Venom’un bir şey ifade etmeyeceğinden bazı insanlar yanlış bulsa da örümceği Venom’un göğsünden kaldırdıklarını dile getirdi.

Kaynak : http://www.ign.com/articles/2018/07/22/why-venom-is-missing-his-white-spider-chest-symbol-comic-con-2018
30
15
6
5
1
Emoji İle Tepki Ver
30
15
6
5
1