Yeni Çıkacak Vivo V17 Akıllı Telefon İle İlgili Detaylar

10
7
3
2
2
Vivo, son zamanlarda akıllı telefon takipçilerinin kafasında oldukça fazla soru işareti yarattı. Aynı model telefonu farklı bölgelerde farklı tasarımlarla kullanıcıya sunan Vivo, Rusya'nın ardından şimdi de V17 modelini Hindistan'da kullanıcıya sunacak.

Vivo’nun, V17 model akıllı telefonu Hindistan’da kullanıcıya sunması için artık her şey hazır. Fakat ondan önce, ürünün resmi posterinin bir görüntüsü internete sızdı. Bu yeni poster, cihazın ön ve arka kısmının tasarımı hakkında bilgi edinmemizi sağlıyor ve iki gün önce sızdırılan bir başka poster ile benzerlikler taşıyor.

V17 model akıllı telefon Rusya’da şu an kullanılmakta. Fakat Rusya’da kullanıcıya sunulan model, Hindistan’da çıkarılması planlanan modelden oldukça farklı.   

Son zamanlarda Vivo’nun stratejilerden biri; telefonları her bölgede farklı bir tasarımla kullanıcıya sunmak

Bu strateji oldukça fazla insanın kafasında soru işareti oluşmasına sebep oluyor. Özellikle de akıllı telefon takipçilerinin. Vivo, telefonlarını farklı bölgelerde aynı model adıyla sunuyor olsa da tasarımları ve özellikleri her bölgede farklılıklar gösteriyor.

Mesela Vivo S1 Pro’nun bir yan modeli olarak piyasaya sürülen Vivo V17 modelini örnek alalım. Geçtiğimiz günlerde Rusya’da tanıtımı yapılan V17, şimdi de Hindistan’da tanıtılacak. Telefonun modeli yine V17 olacak, fakat tasarımı ve özellikleri farklılıklar gösterecek. 

Vivo V17, 'L' şeklinde 4 arka kameraya sahip 

Posterdeki görüntülerden yola çıkarsak; Hindistan’da kullanıcıya sunulması planlanan Vivo V17 modeli telefonun sol üst köşesinde ‘L’ şeklinde 4 arka kameraya sahip olduğunu görebiliriz. Aynı modelin Rusya’daki versiyonu ise ortada yer alan ‘elmas’ şeklinde kamerayla donanmıştı.

Hindistan’da ve Hindistan’a özel olarak çıkması beklenen Vivo V17 model telefonun özellikleriyle ilgili detaylar da daha önceden paylaşılmıştı. Bu özellikler arasında; 6.44 inç AMOLED iView görüntü özelliği, parmak izi okuyucu ekran, Snapdragon 675, 8 GB RAM ve 128 GB ROM, microSD kart desteği, 32 MP ön kamera, 48MP + 8MP + 2MP + 2MP olmak üzere 4 arka kamera ve 4.500mAH batarya.  

Vivo’nun V17 modeli 9 Aralık’ta Hindistan’da kullanıcıyla buluşacak. V17’nin iki renk seçeneği ile gelmesi bekleniyor; buz mavisi ve gece mavisi.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/12/01/vivo-v17-official-poster-shows-design-similar-to-galaxy-m30s/
10
7
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
10
7
3
2
2