Yeniden Yapılan Final Fantasy VII İçin Efsane Bir Fragman Yayımlandı

22
3
2
1
0
Ünlü RPG oyunlarından Final Fantasy'nin 7. sürümü yenilenerek piyasaya sürülecek. Üzerinde pek çok söylentinin olduğu ünlü oyun hakkında yeni gelişmeler mevcut. Oyunun yapımcı şirketi yapıma dair ilk fragmanı yayınladı ve haziran ayını işaret etti.

Final Fantasy, dünya çapında ün yapmış bir RPG oyunu. Oyunseverler tarafından her sürümü ilgiyle takip edilen Final Fantasy'nin yıllardır söylentilerin ötesine geçemeyen bir 'yeniden yapım' süreci vardı. Final Fantasy VII, bir kaç senedir yeniden yapılmaya çalışılıyordu. Ancak nedendir bilinmez, bir türlü geliştirici şirket bu konuda net açıklamalar yapmamıştı. Yeniden tasarlanarak piyasaya sürülecek oyunun çıkış tarihi bile net değildi. Kimi zaman 2023 kimi zaman da 2025 yıllarından sıkça söz edildi.

Final Fantasy VII'nin yeniden yapılan versiyonuyla ilgili yeni ve sevindirici gelişmeler mevcut.

Oyunun geliştiricisi Square Enix, PlayStation'ın YouTube kanalı üzerinden nihayet yapıma dair bir fragman yayınladı. Yayınlanan fragmanda en dikkat çeken nokta, oyunun nasıl olduğundan çok videonun sonundaki açıklamaydı. Bu açıklamada haziran ayına vurgu yapılıyordu. Yapımcı şirketin haziran ayı için bazı planlarının olduğu net olarak anlaşılabiliyor.

İşte Final Fantasy VII Remake'in fragmanı:

Fragmanda da görebileceğiniz üzere yıllardır beklenilen oyunla ilgili yeni bilgileri ancak haziran ayında öğrenebileceğiz gibi görülüyor. Umarız şirket sözünde durur ve oyunseverlerin meraklı bekleyişleri son bulur.

Kaynak : https://kotaku.com/the-final-fantasy-vii-remake-finally-re-emerges-1834654881
22
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
22
3
2
1
0