Yepyeni Bir Google'ın Ayak Sesleri Gelmeye Başladı

0
0
0
0
0
Yepyeni Bir Google'ın Ayak Sesleri Gelmeye Başladı
Bu yıl önemli yenilikler planlayan Google, sızdırılan bilgilere göre Chromecast'ten Chrome logosunu kaldırarak "G" logosuna yer verecek.

Son günlerde Google hakkında gelen haberler şirketin bugüne kadar ki tüm birikimlerini harmanlayarak yenilikçi bir şekilde yeni bir Google'ı ortaya koyacağını gösterirken Google da bunun sinyallerini vermeye devam ediyor.

İlk olarak Nexus telefonların yerini Google Pixel'in alacak olması, daha sonra 4 Ekim tarihinin Android tarihindeki en önemli gün olarak nitelendirilmesi ve bugün sizlerle paylaştığımız Android ve Chrome OS işletim sistemlerinin rafa kalkarak Andromeda isimli yeni bir işletim sistemi olması gibi haberler Google'ın yepyeni bir vizyon çizeceğinin göstergesi.

Son gelen belki tek başına küçük ama bugüne kadar ki tüm haberleri birleştiğimizde gelen sızıntı da Google'daki bu değişimi işaret ediyor. Daha önce Chromecast'te Chrome'un logosuna yer veren Google, sızıntılara göre yeni 4K destekli Chromecast'te Chrome logosunu kaldırarak Google logosuna yer verecek.

Tekn başına önemli bir markalaşma sürecine giren Google görünüşe göre Apple gibi kendi marka benliğini iyi bir şekilde oturtarak çok başarılı olacak ya da tüm bu markalaşma sürecindne eli boş dönecek. Bunun ilk seslerini ise 4 Ekim'deki Google lansmanında duyacağız.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0