Yılın Korku Filmi Adayı The Lodge'dan İlk Fragman Geldi

14
4
3
2
2
Severin Fiala ve Veronika Franz ikilisinin yeni filmi The Lodge, gerilim severleri heyecanlandıran ilk fragmanını yayınladı.

Yılın en iyi korku filminin hangisi olacağını merak ediyorsanız ilk olarak Sundance Film Festivali'ne bakabilirsiniz. Geçtiğimiz yıllarda fazlasıyla ses getirmiş olan Get Out ve Hereditary gibi yapımlar, ilk kez Sundance Film Festivali'nde izleyicilerle buluşmuş ve tam puan almayı başarmıştı.

Peki bu yıl Sundance Film Festivali'nden hangi film övgüyle ayrıldı? Elbette ki Goodnight Mommy ile muhteşem bir işe imza atan Severin Fiala ve Veronika Franz'ın yönetmen koltuğunda oturduğu The Lodge. Üstelik The Lodge'un ilk fragmanı yayınlandı.

Fragman, filmin genel olarak Goodnight Mommy ile atmosfer ve olay örgüsü açısından benzer olacağını gösteriyor. The Lodge, aşırı gerilimi sevenler için son derece tekinsiz bir ortam vadediyor. Film, Goodnight Mommy'de oldugu gibi bir anne-çocuk ilişkisi gösteriyor. İki filmin birbirinden nasıl ayrılacağını ise beyaz perdede göreceğiz.

14
4
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
14
4
3
2
2