Yılların iPhone Kilit Ekranı Sesi iOS 10 Beta 5'te Değişti!

1
0
0
0
0
Yılların iPhone Kilit Ekranı Sesi iOS 10 Beta 5'te Değişti!
Apple'ın yeni mobil işletim sistemi iOS 10'un beta süreci devam ediyor. Beta 5 sürümündeki önemli değişikliklere ve yeni kilit ekranı sesine birlikte göz atalım...

Apple’ın sonbahar aylarında kullanıma sunulması beklenen yeni işetim sistemi iOS 10’un  beta süreci devam ediyor. İşletim sisteminin 5. beta sürümü yayınlandı ve önemli değişikliklerle dikkat çekti. Arayüzde bir takım değişiklikler içeren 5. beta sürümünde yılların kilit ekranı sesi de değişti.

Apple’ın kilit ekranı sesi ilk iPhone’dan beri hep aynı kalmıştı. Kilit açma sesi ise iOS 7 ile birlikte kaldırılmıştı. Videoda bulabileceğiniz yeni kilit ekranı sesi daha çok bir kapı kapanmasına benziyor. Bakalım yılların alışkanlığından kurtulmak bizim için kolay olacak mı?

Tabii ki 5. beta sürümündeki tek yenilik bu değil… Scuba diving dalış tüpü gibi duran dış bataryasıyla en estetik yoksunu Apple ürünü olmaya aday Smart Battery Case’in neden olduğu sorunlar beta 5 ile ortadan kaldırılmış. Ayrıca, Fotoğraflar uygulamasındaki yüz tanımlama özelliği geliştirilmiş durumda ve çeşitli değişkenlere göre kategorize edilmiş tüm datalar sıfırlanabiliyor. Control Center üzerinde de bir takım değişiklikler mevcut. Muzik uygulamasının ikonu başta olmak üzere bazı simgeler artık farklı görünümde ve farklı yerlerde duruyor. Widget bölümüne ise artık en üstte tarih yer alıyor. iOS 10 Beta 5’in yeniliklerini yukarıdaki videoda bulabilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0