Yine Hayaller Suya Düştü: Sıradaki iPhone'un Çerçevesiz Ekranı Olmayacak

0
0
0
0
0
Yine Hayaller Suya Düştü: Sıradaki iPhone'un Çerçevesiz Ekranı Olmayacak
Daha önce önemli analistler sıradaki iPhone'un tamamen çerçevesiz ekranla geleceğini söylüyordu ancak son bilgilere göre işin aslı öyle değil.

Akıllı telefonlar hayatımıza girdiğinden bu yana telefonların hiç çerçevesi olmayan ve tamamen ekrandan oluşan konseptleri sızdırılıyordu ve bu sızıntılarda kullanılan konspet cihaz genellikle iPhone'lardı.

Sharp ve Xiaomi gibi üreticiler hayallerdeki çerçevesiz telefonları bu yıl gerçekleştirirken doğal olarak kullanıcılarda Apple'dan da böyle bir ürün geleceği beklentileri oluştu. Ardından Apple'ın uzun süredir devrimsel bir yenilik yapmadığını söyleyen analistler, iPhone 8'in çerçevesiz ekranla geleceğini savunmuştu. Önümüzdeki yıl iPhone'un 10. yılı olması da bu iddiaları destekliyordu.

Peki çerçevesiz ekran konsepti gerçek olacak mı?

Apple'ın sıradaki telefonunun çerçevesiz ekrana sahip olacağı düşünülse de son bilgilere göre Apple, önümüzdeki yıl iPhone 7 ailesinde çok konuşulan Pro modelini iPhone 7S ailesi ile birlikte tanıtacak ve iPhone 7S ailesi toplam 3 modelden oluşacak ancak bu cihazların ekran boyutu 4.7 inç ve 5.5 inç olarak korunacak.

Yine bilgilere göre iPhone 7S ve iPhone 7S Plus modelleri TFT-LCD ekranla gelirken iPhone 7S Pro olması beklenen model OLED ekranla gelecek. Şimdilik bunun dışında nasıl bir farklılık olacağı ise bilinmiyor. Tabii tıpkı diğer bilgiler gibi bu durum da bir iddiadan ibaret.

Analistlerin iddiası 2 yıl sonra gerçekleşebilir

Yine tahmin edilene göre Apple sırayı bozmayarak önümüzdeki yıl iPhone 7S ailesini duyuracak ve diğer yıl tanıtacağı iPhone 8'de beklenen yenilikleri gerçekleştirecek. Yani Apple şimdiden iPhone 8 modeli için çalışmaya başlamış ve çerçevesiz ekranı test ediyor olabilir.

BONUS VİDEO

Ayrıca bizim de iPhone 8 ile ilgili beklentilerimizden bahsettiğimiz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0