Yok Artık: Galaxy Note 7’den Sonra OnePlus One da Yanarak Küle Döndü

1
0
0
0
0
Hindistanlı bir kullanıcıya ait akıllı telefon olan OnePlus One, şarj olduğu sırada alev alarak küle döndü.

Dün paylaştığımız bir haberimizde, kullandığı kablo dönüştürücü yüzünden şarj olduğu sırada Galaxy Note 7 marka telefonu alev alev yanan bir kullanıcıdan bahsetmiştik. Her ne kadar kullanıcı bazlı bir hata olsa da Samsung mühendislerinin, cihazı olası voltaj farklarından zarar görmeyecek şekilde tasarlamaları gerektiği konusunda yorumlar da bulunmuştunuz. Fakat OnePlus One cihazı şarj halindeyken yanan Hindistanlı kullanıcı (ismi Goasin), telefonu yalnızca uyurken şarjda bıraktığını ve şarj cihazının da orijinal olduğunu ifade etti. 

Telefonun yanmış fotoğraflarını OnePlus’a gönderen ve kendisine bu cihazın yerine OnePlus 3 göndereceklerini belirten Goasin, sanırım bu yanma olayından fazlasıyla karlı çıkmış durumda. OnePlus ise konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yapmış:

''Bizim önceliğimiz, müşterilerimizin sağlığı ve güvenliğidir. Bizler, ürünlerimizin güvenlik testlerinden geçtiğinden ve kalitesinden eminiz. Müşterimizle şu an görüşme halindeyiz, fakat bu açık bir olay olduğu için başka bir bilgi ifşa edemeyiz.''

Telefonu hemen yanı başında şarj olduğu sırada alev alan Goasin, herhangi bir yara almadan olayı atlatmış. Eğer siz de gece yatmadan telefonu şarjda bırakanlardansanız, en azından cihazı kendinizden uzak ve herhangi bir yanma durumuna karşı alev almayacak şekilde konumlandırmanızı öneriyorum. 

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0