Yok Artık! Yakaladığı Fareyi Düz Duvarda Taşıyan Dev Örümcek!

0
0
0
0
0
Her gün şaşırmamıza neden olan olaylara daha önce hiç benzemeyen, ürpertici seviyede bir haber sizleri bekliyor.

Bir çoğumuz, örümcek denilince tüyleri diken diken olduğu gibi, karşılaşma söz konusu olduğu zaman çığlık atmamız kaçınılmazdır. Hayatımız boyunca çeşit çeşit örümceklere ve yaptıklarına canlı olarak veya internet üzerinden şahit olduk. Ancak Avustralya’da bir evin içerisinde bulunan, muhtemelen bu zamana kadar hiç görmediğiniz, aklınızı başınızdan alabilecek bir örümcek vakasını paylaşıyoruz.



Fotoğrafta gördüğünüz örümcek, ölü bir fareyi kafasından tuturak yukarıya doğru çekiyor. Özellikle, farenin örümcekten daha ağır olduğunu bildiğimiz için, örümcek nasıl oluyorda kendi ağırlından kat ve kat daha fazlasını hiç düşürmeden taşıyabiliyor diye gerçekten merak ediyoruz. Bir hafta gibi bir süre sonrası insanların oldukça dikkatini çeken bu örümceğe takma ad bile koyuldu, bakınız “Hermie”, isim her ne kadar da kulağa hoş gelsede, bu fotoğraftan sonra yapacak pek bir şeyde kalmadığı kesin. 

Eğer “ben iğrenmedim” diyorsanız, aşağıda bu katil örümceğin videosunu canlı olarak izleyebilirsiniz. Aman haa, “Uyarmadı” demeyin sonra.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0