YouTube Android Uygulaması Yeni Bir Güncelleme Aldı

57
21
19
5
4
Uygulamaların çok sık güncelleme aldığına hepimiz tanık oluyoruz. Çağın gerisinde kalmak istemeyen uygulama geliştiricileri, sürekli olarak çeşitli iyileştirmeler alarak kendilerini geliştiriyorlar.

İster iOS, isterseniz de Android kullanın sürekli gelen güncelleme bildirimlerine rastlamışsınızdır. Biz kullanıcıların daha iyi bir uygulama kullanma deneyimi kazanması için yapılan iyileştirmeler, kimi zaman beğenilse de kimi zaman da illallah ettiriyor. Ancak durum her nasıl olursa olsun, geliştiricilerin asıl amacı, uygulamanın daha güncel ve daha güvenli olması yönündedir.

Eski

Bu noktada YouTube Android uygulamasına gelen yeni bir güncelleme, uygulamanın daha modern görünmesini sağlıyor. Gün içinde çeşitli sebeplerden dolayı beklide defalarca girmiş olduğumuz uygulama, çerçevesiz bir tasarıma giriş yapmış durumda. İlk olarak 9to5Google tarafından tespit edilen yeni tasarım, şu an için Android Oreo ile çalışan cihazlarda mevcut. Android Nougat çalıştıran cihazlarda henüz görünmeyen güncellemenin, ilerleyen zamanlardaki akıbeti ise şu anlık belirsizliğini koruyor.

Yeni

Videonun yan kısımlarında olan boşlukların tamamen kaldırıldığı tasarım, yeni moda çentiksiz yapılaşmanın da bir esintisi olarak görünüyor. Bu yeni güncelleme, her ne kadar küçük görünse de birçok telefonda oldukça havalı bir görünüme sahip oldu. Çağın gerekliliklerine uyum sağlayan YouTube geliştiricileri, eminiz ki gelecek zamanlarda çok daha iyi adımlarda bulunacaktır.

 

Kaynak : https://beebom.com/youtube-app-edge-thumbnails/
57
21
19
5
4
Emoji İle Tepki Ver
57
21
19
5
4