Youtube Music, Aile Paketi Planı da Duyurarak 12 Ülkeye Daha Geliyor!

16
10
2
1
1
Google, müzik stream sektöründe kendine sağlam bir yer edinme amacıyla yayınladığı Youtube Music üzerindeki çalışmalarına hızla devam ediyor. Uygulama, bugün itibariyle 12 farklı ülkeye daha açılıyor.

Halihazırda Youtube Music Avustralya, ABD, Yeni Zelanda, Meksika ve Güney Kore olmak üzere 5 farklı ülkede resmi olarak yayınlanmıştı.

Bugün itibariyle bu 5 ülkeye Avusturya, Kanada, Finlandiya, Yunanistan, Almanya, İrlanda, İtalya, Norveç, Rusya, İspanya, İsveç ve Birleşik Krallık olmak üzere 12 yeni ülke daha eklenmiş oldu.

Milyonlarca şarkının yanı sıra binlerce çalma listesi, sanatçı radyoları, Youtube remix koleksiyonları, canlı performanslar, coverlar ve müzik videoları içeren servis, hem mobilde, hem de masaüstünde kullanılabiliyor. "Akıllı Arama" özelliğiyle de kullanıcılar şarkıları sözler veya açıklamalar aracılığıyla bulabiliyor.

Ücretsiz bir versiyonu da bulunan uygulama, müzik videolarındaki reklamları kaldırma, arka planda müzik çalma ve şarkıları çevrimdışı dinlemek üzere indirebilme gibi özelliklerini ise 9.99 dolarlık bir abonelik paketiyle sunuyor.

Youtube Music'e yeni getirilen bir abonelik sistemiyse, aile paketi. Kullanıcılar 14.99 dolar ödeyerek toplamda 6 kişiye kadar paketlerini genişletebiliyor.

Google aynı zamanda Youtube Premium adlı bir abonelik de sunuyor. Youtube'taki müzik dışı olanlar da dahil tüm videolar için reklamları kaldıran, arka planda dinlemeyi aktifleştiren ve tüm videoların indirilebilmesini sağlayan servis, aynı zamanda Youtube Originals içeriklerine erişme imkanı da verecek. Bireysel kullanıcılar için 11.99 dolara sunulan paket, Aile Paketi olaraksa 17.99 dolar olacak.

Youtube bu paketler için üç aylık ücretsiz deneme paketi de sunuyor.

Kaynak : https://9to5google.com/2018/06/18/youtube-music-premium-launch-family/
16
10
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
16
10
2
1
1